Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 12. do 18. februara

dnevni-horoskop
pixabay.com

Lifestyle

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 12. do 18. februara

Ako ste od onih koji slave Dan zaljubljenih, spremite se za iznenađenje. Mesec će biti u ekscentričnoj Vodoliji 14. februara, a Venera, planeta ljubavi, istovremeno pokušava da stabilizuje Saturn. Ovo znači da novi počeci po pitanjima ljubavi neće biti haotični kao do sada. Postoji samo jedna naznaka nevolje kada je ljubav u pitanju ove nedelje: u subotu Mars ulazi u kvadrant sa Neptunom. Budite pažljivi kada nešto poželiti. Ne želite da se razočarate ako fantazija bude bolja od realnosti.

Ovan
Ovo je idealna period za napredak u karijeri, a ako to želite – i pomak na ljubavnom planu. Konačno se možete opustiti i praviti dugoročne planove. Ako ste slobodni, postoje šanse da vas privuče osoba koja nema šta da ponudi, osim lepote. Ostanite hladne glave.

Bik
Obično možete veoma dobro da se fokusirate na obaveze, ali ove nedelje ste u haosu. Ne dozvolite da vam pažnju odvlače stvari na koje nemate mnogo uticaja i ne rasipajte besptrebno energiju. Prihvatite savet partnera.

Blizanci
Žudite za predahom od posla, ali rokovi se moraju poštovati. Iskoristite vikend da se bavite aktivnostima u kojima uživate i koje vas opuštaju. Kvalitetno vreme sa partnerom pomoći će vam da napunite baterije.

Rak
Nemojte donositi ishitrene odluke na poslovnom planu početkom nedelje, jer vas mogu koštati budućnosti. Stvari će ubrzo doći na svoje mesto. Vikend će proći u znaku udvaranja. Morate da radite više na svom samopouzdanju.

Lav
Razmišljanja o prethodnoj vezi mogu stajati na putu vašoj potencijalnoj sreći. Prošlost ostavite u prošlosti i dajte šansu osobi kojoj je evidentno stalo do vas. Mogući su manji finansijski problemi.

Devica
Neki odavno zaboravljeni kontakti ponovo postaju aktuelni. Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju na poslovnom planu i ne prezajte da zatražite pomoć i savet od relevantnih ljudi. Slobodne Device osvajaju svojim intelektom.

Vaga
Koristite sve opcije koje vam se pružaju jer razumete da se do vrha dolazi malim koracima. Osobi koja vam se dopada šaljete dvosmislene znake. Nemojte biti nostalgični po pitanju prošlosti, već grabite ka budućnosti.

Škorpija
Pokušajte da ne gubite živce zbog nebitnih stvari, bilo da se radi o džangrizavom šefu ili partneru. Škorpije koje su u dugoj vezi možda nisu spremne na sledeći logični korak. Razmislite da li ste sa pravom osobom ako se plašite zajedničke budućnosti.

Strelac
Uspeh vam neće pasti s neba, ako ne uložite sav svoj trud i energiju. Postavite prioritete i poštujte ih. Jedna prijatelj vas može izneverite, zato otvorite četvoro očiju. Prekontrolišite krvnu sliku.

Jarac
Ponekad imate osećaj da gubite kontrolu nad sopstvenim životom. Pokušajte da promenite navike – više vežbajte, hranite se zdravije, trčite i sigurno će vam se raspoloženje popraviti. U narednom periodu složiće vam se kockice na poslovnom planu i konačno ćete znati svoj put.

Vodolija
Konačno ćete rešiti porodični problem koji vas muči duže vreme. Vama je logika odivek bila jača strana i iskoristite je i kada se radi o poslovnim pitanjima. Vodolije koje su u dugoj vezi ne mogu više da se nose sa partnerovom ljubomorom.

Ribe
Nedelja će vam proći u znaku finansijskih problema, ali i ljubavi. Shvatićete da kada imate pravu osobu pored sebe, nijedan životni problem nije nerešiv. Pokušajte da vodite više računa o svom zdravlju i ne nervirajte se bez jakog razloga.
Image source: astrostyle.com

Izvor: Fokuzz

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top