Modni trendovi koji će obeležiti ovu godinu: Spremite se na vreme! (FOTO)

fashion-2762865_1280
pixabay.com

Moda

Modni trendovi koji će obeležiti ovu godinu: Spremite se na vreme! (FOTO)

Početkom ove godine po popularnosti su se posebno izdvojila četiri trenda

Pinterest je postao omiljena destinacija mnogih za pretraživanje vodećih modnih trendova.

Upravo zato možete biti sigurni da je ono što se tamo najviše pretražuje u tom trenutku jako popularno, a početkom ove godine po popularnosti su se posebno izdvojila četiri trenda. Otkrijte ih u nastavku i pripremite se na njihovu modnu dominaciju u 2018. godini:

1. Široke pantalone

Uske pantalone i farmerice ove godine uspeli su s trona da skinu modeli sa širokim nogavicama za kojima je potražnja na društvenoj mreži porasla za čak 213 odsto.

2. Velike minđuše

Modni moto minđuša u 2018. godini glasi „Što veće, to bolje“, a to pravilo važi za sve modele, od popularnih alki do minđuša geometrijskog oblika. Potražnja za statement minđušama na Pinterestu je skočila za neverovatnih 947 odsto, čime se trenutno ne može pohvaliti ni jedan drugi komad nakita.

3. Majice s logom brenda

Modni svet poslednjih nekoliko sezona zahvatila je logomanija i ponovo je postalo kul nositi majice s imenom ili oznakom nekog brenda, pogotovo ako se radi o dizajnerskom. Pretraga za pojmom „logo“ na Pinterestu je u poslednjih mesec dana porasla za 203 posto i čini se da će ovaj trend iz devedesetih ove godine odeknuti još više nego prošle.

4. Vinil

Odeća i modni dodaci napravljeni od ove plastične tkanine nose se već neko vreme, ali ove sezone biće veoma popularni. Pretraga za vinilnim komadima na Pinterestu je porasla za 110 posto pa će se verovatno ove godine puno više devojaka usuditi da nositi ovaj odvažni trend.

Izvor: Index

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top