Muškarci OTKIDAJU za njenim oblinama, a Sanja Kužet otkriva ŠTA JE KORIGOVALA kod plastičnog hirurga

1
Facebook

Poznati

Muškarci OTKIDAJU za njenim oblinama, a Sanja Kužet otkriva ŠTA JE KORIGOVALA kod plastičnog hirurga

Sanja Kužet otkrila je koji deo tela je „pojačala“ posle prvog porođaja, a otkrila je da je moguće da će uraditi još estetskih zahvata, dok će račun za to predati – direktoru „Granda“.

– Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila posle prvog porođaja i sve je ostalo na meni prirorodno. Rekla sam Saši Popoviću – kada se jednog dana budem fucnula, da ću mu doneti fakturu da uplati sve što moram da popravim na sebi – kroz osmeh je rekla voditeljka Sanja Kužet u emisiji „Press pretres“, gde je komentarisala svoj fizički izgled.

Inače, Sanja Kužet svojim provokativnim izgledom mami uzdahe iz emisije u emisiju ovo popularnog takmičenja, te je vidno da izuzetno ulaže u sebe.

A atraktivna voditeljka van scene ima puno obaveza, pa je priznala da ni sama ne zna kako se postiže posebno što se ovih dana sa porodicom seli u novi dom.

Trenutno je okružena majstorima i vodi računa da u novom prostoru sve bude potaman.

– Ponekad se zapitam kako sve postignem. Dvoje dece, muž, posao, a evo ovih dana se selimo i sa majstorima sam po ceo dan da bi sve uradili kako treba. Meni odlazak na posao dođe kao relaksacija – iskreno je ispričala Sanja Kužet.

Foto: Instagram / screenshot

Voditeljka je prvo dete dobila pre deset godina, a drugog sina pre godinu dana iz braka sa Nemanjom Živojinovićem.

Na pitanje kako je stariji sin Andrija prihvatio Strahinju, šarmantna voditeljka je u emisiji objasnila:

– Ma on njega obožava, po ceo dan se igra sa njim, vuče ga, nosi po kući, prosto obožava svog malog brata. Stariji je već navikao da me vidi na TV-u i svestan je mog poziva, a pre neki dan bila sam na TV-u i glava mi je bila u kadru preko celog ekrana i mlađi je počeo da vrišti i da skače jer me je prepoznao. Bila sam u čudu da je već reagovao.

Izvor: Blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top