Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš onoga koga ćeš voleti!

key-to-the-heart-2509704_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš onoga koga ćeš voleti!

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš onoga koga ćeš voleti!

Potrudi se voleti onoga ko se neće igrati s tobom kao s nekom igračkom već ko će te poštovati kao osobu, tvoje telo i tvoju dušu. Potrudi se voleti nekoga kome nećeš jednoga dana biti sve na pameti a drugoga dana neće se ni sećati tko si ti. Potrudi se voleti nekoga ko ima za tebe uvek lepe i pozitivne reči i ko te uvek njima obasipa.

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voleti. Izaberi nekoga ko će te prihvatati onakvog ranjivoga i onda kada svi budu okretali glavu od tebe, nekoga ko će razumeti da se pred tuđim ranama biraju reči. Izaberi voleti nekoga s kime nećeš morati birati kakve ćeš reći reći, već ćeš u svakom trenutku moći biti opušten i onakav kakav jesi. Izaberi voleti nekoga kome nije važna tvoja prošlost već budućnost sa tobom.

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voleti. Izaberi nekoga ko će imati slične ciljeve kao i ti, da se ne biste celoga života mimoilazili, izaberi nekoga ko će te smiriti kada si uznemiren tako što će sesti pokraj tebe i uzeti te za ruku. Izaberi nekoga s kime nećeš trebati puno raspravljati da biste se razumeli, dovoljan će biti samo jedan pogled i sve će stvari same od sebe sesti na svoje mesto.

Potrudi se voleti onoga ko te prihvata takvoga kakav jesi ne očekujući od tebe neka čuda koja ne možeš dati. Potrudi se voleti onoga ko ti neće stvarati suze, već onoga ko će ti ih brisati i znati izmamiti onaj tvoj osmeh na lice. Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš onoga koga ćeš voleti. Nastoj da to bude osoba koja i tebe voli i koja ti se daje celim svojim srcem, sve manje od toga zanemari.

Izvor: savjetnikuspjeha

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top