OVO je suknja koja će obeležiti proleće

1

Moda

OVO je suknja koja će obeležiti proleće

Svake sezone pronađemo i otkrijemo jedan komad koji nam obeleži ormar i sve se vrti upravo oko njega – ovog proleća, to će biti OVA suknja

Kad bismo morali odabrati jedan komad koji nas trenutno napada sa svih strana, onda bi to svakako bila – karirana suknja! I to ne bilo kakva već karirana midi suknja. Pencil model koji dolazi do ili malo ispod koljena ultimativna je suknja koja pristaje i laska svim oblicima ženskog tijela, a može se kombinovati u bezbroj kombinacija i prilika.

Karirana suknja trenutno je vladar high-street trgovina i dolazi u nekoliko različitih dužina, krojeva i nijansi. Super stvar kod karirane suknje je i činjenica da se tako lako može pretvoriti iz dnevnog u večernji outfit, a jednako dobro izgleda i uz štikle kao i uz tvoje omiljene patikice.

 | Autor: miss7

Pencil suknju generalno možeš nositi na nekoliko različitih načina i u doslovno svako doba dana! To je onaj komad koji nam nikad ne može i neće dosaditi, klasik koji uvek zaslužuje imati svoje mesto u tvojem ormaru… Samo je sada došao u kombinaciji s jednim jako zanimljivim (i super modernim) printom!

 | Autor: miss7

Izvor:Miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top