Seksepilan stajling i na najnižim temperaturama: 3 zimska izdanja Ane Sević za svaki dan (FOTO)

1
Instagram

Poznati

Seksepilan stajling i na najnižim temperaturama: 3 zimska izdanja Ane Sević za svaki dan (FOTO)

Popularna pevačica spada u jednu od najbolje odevenih dama na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što čak i u hladnim mesecima i nekim svakodnevnim odevnim varijantama izgleda spektakularno!

Iako je iza pevačice i voditeljke Ane Sević turbulentan period, budući da je stavila tačku na svoj brak s kolegom Darkom Lazićem, na njoj se to ne primećuje. Lepa Užičanka izgleda prelepo, uvek je nasmejana, a nekoliko dana provela je na Kopaoniku, gde je uživala u društvu ćerke Lorene i jedne prijateljice.

U trenucima koje je provela pored ski staze i uživajući u prirodnim lepotama ovog kraja, Ana je izgledala kao milion dolara, i to u jednostavnim odevnim kombinacijama za svaki dan!

Evo u čemu je njena tajna…

1. I toplo i seksepilno

Ko kaže da u najhladnijim danima ne možemo da izgledamo atraktivno? Zgodna pevačica pokazala je kako spojiti praktičnost i seksepilan izgled, a tajna je u kombinaciji uskih i efektnih pantalona i srebrnih čizama za sneg.

Tu je i kratka jakna koja deluje izuzetno toplo, ali ipak prati liniju tela i ističe Aninu figuru, kao i upečatljiva šubara, koja proteklih godina doživljava veliki povratak među modne trendove.

2. I trendi i upečatljivo

Ana Sević je više puta pokazala da na sjajan način ume da ponese boju senfa, koja se svake jeseni i zime vraća u modu. Pevačica je, međutim, koristi umereno – džemper i kapa u ovoj nijansi sasvim su dovoljni za efektan izgled!

U kombinaciji s pripijenim pantalonama i maslinastozelenim čizmama utisak je i više nego moćan.

3. Spoj boja

Popularna pevačica ponela je boju senfa i pred ovo putovanje, kada se opredelila za lagan i vrećan džemper u ovom tonu. Međutim, ona je ovaj zanimljiv komad kombinovala sa svetlim džinsom, braon čizmama s visokom štiklom i tamnosmeđom jakicom s kapuljačom. Jednostavno, a veoma atraktivno!

GLOSSY.RS )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top