Oni će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Portugalu

2
Instagram printscreen

Zabava

Oni će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Portugalu

Sinoć je na izboru za pesmu Beovizije pobedila grupa Balkanika sa pesmom „Nova deca“. Sanja Ilić će rame uz rame sa ove dve lepotice predstavljati našu zemlju na Evroviziji u Portugalu, a jedna od njih karijeru je počela u svetu modelinga.

Nevena Stamenković i Danica Krstić sinoć su osvojile simpatije publike odličnim glasom i stasom, a ono što mnogi ne znaju je da je jedna od njih karijeru počela kao model.

Nevena Stamenković, prelepa Novosađanka anđeoskog glasa, u Balkanici je od 2009. godine, ali početak karijere vezuje za „Izbor za Miss YU 2005. godine“ kada je proglašena za najharizmatičniju devojku. Na samom izboru za Miss je pevala i tako osvojila sve simpatije publike i žirija. Zbog njenog vedrog duha, večitog optimizma i osmeha koji ne skida sa lica, želje da pomogne svakom kome je pomoć potrebna i da se uvek „nađe pri ruci“, dobila je i titulu „Miss personality“.

Druga članica grupe „Balkanika“ je Danica Krstić, koja je već sa sedamnaest godina došla u grupu “Sanja Ilić & BALKANIKA”.

Uz Sanju Ilića i Mladena Vukića, ove dve mlade i talentovane pevačice predstavljaće našu zemlju u Portugalu, a nama ostaje jedino da im poželimo veliki uspeh.

Izovor: Zenablic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top