Nakon žestokih uvreda Britanaca na račun našeg kraljevskog para, reagovao i Beli dvor!

1

Poznati

Nakon žestokih uvreda Britanaca na račun našeg kraljevskog para, reagovao i Beli dvor!

Naš kraljevski par nedavno se našao na meti neosnovanih prozivki Britanaca. Rođenje princa Stefana objavljeno je i u stranim medijima, a pojedine reakcije Engleza su krajnje neumesne.

Povodom napisa u britanskim medijima, oglasio se i Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar. Povodom zluradih komentara, saopštio je sledeće.

– Moram da priznam da me ne čude ovakvi komentari s obzirom na to da prosečan strani čitalac često ne razlikuje Srbiju i Sibir, a o nekom dubljem poznavanju istorije ovde nažalost nema ni govora. Ako pogledate i neke druge članke na tom sajtu, komentari su mahom negativni i jednostavno – zlobni. U današnje vreme mnogi svoje frustracije prazne na internetu, ali to je već tema za sociološku studiju. Smatram da svako ima pravo da slobodno komentariše i iskaže svoje mišljenje, sve dok to nije uvredljivo- poručio je Aleksandar Karađorđević.

Podsetimo, britanski „Dejli mejl“ je objavio članak o rođenju srpskog princa Stefana. Čitaoci su imali mnogo zluradih komentara, a među onima koji su se izdvojili, bili su- „Krune su im stvarne kao i njihova kraljevina. Ovo je parodija“, „Ona izgleda kao žena Frankenštajna“- napisao je jedan od čitalaca.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top