Budućoj snaji kraljevske porodice nakon niza prekršaja usledila OZBILJNA ZABRANA

skynews-prince-harry-meghan-markle_4171258

Poznati

Budućoj snaji kraljevske porodice nakon niza prekršaja usledila OZBILJNA ZABRANA

Ona je jedna od retkih dama koja je pre nego što je došla u kraljevsku porodicu mogla da radi, skoro sve, što joj se prohte. Pravila je niz nezamislivih prekršaja, ali je niko zbog toga nije kažnjavao. Ipak, Megan Markl je naišla na zabranu.

S obzirom na to da je do njenog venčanja sa princem Harijem ostalo nešto više od dva meseca, Megan vodi računa o svakom detalju venčanja. Želela je da je do oltara vodi njena majka Dorija, ali je tu naišla na problem.

Niko iz kraljevske porodice nije saglsan sa tim da ženska osoba treba da vodi mladu do mesta na kojem će se zakleti na ljubav princu Hariju. To do sada nije bila praksa u kraljevskoj porodici i čini se da će tako i ostati.

Megan nije u dobrim odnosima sa svojim ocem pa ne želi da je on vodi do oltara. Čini se da će Megan ka Hariju prošetati ruku pod ruku sa njegovim bratom Vilijamom.

Podsetimo, Megan je prva snaja koja je slavila sve verske praznike sa porodicom pre zvaničnog venčanja, plazila se nakon mise, snimala eksplicitne serije u prošlosti, javno govorila o političkim aktivnostima – iako je to zabranjeno svakom članu familije čiji će deo i uskoro i prema zakonu postati.

Izvor: Blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top