Megan i Kejt svojim modnim odabirom pokazale koliko se razlikuju: Šik i klasika! (FOTO)

1
Profimedia

Poznati

Megan i Kejt svojim modnim odabirom pokazale koliko se razlikuju: Šik i klasika! (FOTO)

Današnji dan s nestrpljenjem se očekivao među svim obožavateljima britanske kraljevske porodice. Prvi put, od kako je proglašena zvanična veridba prestolonaslednika, princa Harija i američke glumice, Megan Markl se pojavila na društvenom događanju zajedno sa kraljicom Elizabetom II, ali i ostalim članovima kraljevske porodice. Kao i svaki put do sada, Megan Markl je oduševila svojim modnim odabirom

Povodom Dana „Commonwealtha„, Megan Markl je stigla pred Vestminstersku opatijudržeći se za ruku sa svojim verenikom,princom Harijem, a svega nekoliko koraka ispred njih bili su Harijev stariji brat, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koja će uskoro roditi njihovo treće dete.

foto: Profimedia

Megan je sigurno osećala veliku tremu, budući da su u Vestminstersku opatiju stigli svi pripadnici britanske kraljevske porodice, ali i mnogi britanski političari i ugledni ljudi.

Za tako važan dan, Megan je odabrala beli kaput dizajnerke „Amande Wakeley“ u vrednosti 1000 evra.

foto: Profimedia

Uz to je iskombinovala iste boje francusku kapicu, kosa joj je bila savršeno isfenirana, šminka jedva primetna. Ispod kaputa nazirala se crna haljina „Amande Wakeley“ koja je pratila liniju tela, dok je u ruci držala „Mulberry“ torbicu koja je bojom odgovarala salonkama.

foto: Profimedia

Kejt Midlton je na ovu svečanost došla sa svojim suprugom, princom Vilijamom. Vojvotkinja od Kembridža je za ovu priliku obukla klasičan teget kaput, salonke, torbicu i šešir u istoj boji. Kejt sija u poslednjim mesecima trudnoće, a javnost ne može da sačeka da sazna da li će prinova kraljevskoj porodici biti ponovo dečak ili devojčica.

Tokom svečanosti, za okupljene će nastupiti i bivši član benda „One Directiona“, Lijam Pajn, a jedini član kraljevske porodice, koji tamo neće biti prisutan, biće vojvoda od Edinburga. I dok je izostanak princa Filipa opravdan, budući da se on penzionisao, mnogi se još uvek sećaju prošlogodišnjeg skandala kada se na svečanosti nije pojavio princ Vilijam, a sve zbog skijanjasa prijateljima u Verbieru. Nakon skijaškog vikenda, svetske medije su preplavile fotografije i snimci poprilično razuzdanog britanskog princa u društvu atraktivnih devojaka.

foto: Profimedia

Kada se završi zvanična ceremonija, prinčevi Hari i Vilijam i njihove odabranice, Megan Markl i Kejt Midlton prisustvovaće privatnoj audijenciji za najbliži krug ljudi.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top