Penelope Kruz: Štikle od 12 centimetara u kojima žene izgledaju savršeno! (FOTO)

1
Profimedia

Poznati

Penelope Kruz: Štikle od 12 centimetara u kojima žene izgledaju savršeno! (FOTO)

Španska glumica Penelope Kruz zablistala je na dodeli nagrada koje dodeljuje Unija sindikata glumica i glumaca u Madridu, a svu pažnju privukle su njene vrtoglavo visoke sandale

Glumica Penelope Kruz u poslednje vreme je zauzeta promovisanjem novog filma „Loving Pablo“ u kojem glumi zajedno sa svojim suprugom Havijerom Bardenom. Drama španskog reditelja Fernanda Leona de Aranoe govori o zloglasnom šefu narkokartela Pablu Eskobaru, kojeg je sjajno odigrao glumac Havijer Barden dok je uloga novinarke koja se zaljubljuje u njega pripala Penelopi Kruz.
foto: Profimedia

Lepa glumica je na dodelu nagrada Unije sindikata glumica i glumaca u Madridu došla je na crveni tepih u „Balmain“ blistavoj kaskadnoj haljini sa srebrnim nitima bez naramenica, a upotpunila ju je sa pripadajućim šalom s kojim se nežno ogrnula.

foto: Profimedia

Efektna kreacija dodatno je naglasila senzualnu siluetu latino glumice, a posebnu pažnju privukle su visoke sandale na platformu brenda „Versace„.

Ovaj model glumica je nedavno nosila na dodeli nagrada Goja.


foto: Profimedia

Elegantni model sandala s vrtoglavo visokom potpeticom od 12 centimetara vizualnoizdužuje noge i stavlja ih u prvi plan, a to je zasigurno razlog zašto se za njih odlučila i popularna glumica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top