Crno-belo izdanje Šeron Stoun (60): Ona izgleda sve bolje i bolje! (FOTO)

seron-stoun-foto-profimedia-1499414628-121103
Profimedia

Poznati

Crno-belo izdanje Šeron Stoun (60): Ona izgleda sve bolje i bolje! (FOTO)

Ako nas neko pita kako bismo voleli da izgledamo u sedmoj deceniji, onda bi nam Šeron Stoun bila prvi stilski i beauty pik!

Dodela tv nagrada Emi zakazana je za 17. septembar, ali iskusna glumica Šeron Stoun već sada koristi priliku da što bolje predstavli svoj novi projekat, seriju „Mosaic“ na „Deadline’s Contenders“ manifestaciji, piše Elle.rs.

U „DGA Theater-u“ u Holivudu, Šeron (60) koja sa godinama izgleda sve bolje i bolje, opredelila se za crno-belu kombimaciju koji je naišao na sjajne reakcije modne publike. Asimetrični kombinezon sa jednom bretelom „podeljen“ je po kosini na levi beli deo i desni koji je crne boje.

foto: Profimedia

Sama kreacija prati liniju tela, dok široke pantalone daju retro šmek 70-ih godina.

Zanimljivo, fanki komad je nadograđen, ne luksuznom obućom, nego pristupačnim sandalama sa cvetnim detaljima zelene i nebesko plave boje. Još jedan dokaz da je za odličan izgled samo potrebna istančana veština kombinovanja efektne garderobe i zanimljivih detalja što nam je Šeron objasnila!

I u beauty domenu, zvezda filma Niske strasti je demonstrirala svoju brilijantnost – piksi frizurica, nude make-up tonovi i zavodljivi osmeh, u kombinaciji sa monohromatskim izdanjem su bili pravi pogodak.

Izvor: elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top