Edita prvi put otkrila detalje PREKIDA SARADNJE SA MINISTARKAMA

edita
Instagram/Printscreen

Poznati

Edita prvi put otkrila detalje PREKIDA SARADNJE SA MINISTARKAMA

Edita Aradinović napustila je grupu „Ministarke“ pre izvesnog vremena, a dok se prašina nije stišala pevačica se povukla u medijsku ilegalu.

FOTO: EDITAARADINOVIC / INSTAGRAM

Edita je gostujući u „Jutarnjem programu“ kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića ispričala zbog čega je došlo do prekida saradnje sa bendom čiji član je bila godinama.

– Imali smo lepu i zdravu saradnju i mislim da ne bi bilo lepo da ja sada iznosim neke poslovne detalje. Nisam više deo „Ministarki“, ali prosto i oni su shvatili da ja imam neki svoj cilj i viziju u svojoj glavi kako bi to trebalo da izgleda – rekla je ona, a pritom se osvrnula na priče da tvorci „Ministarki“ tvrde da ona nema prava na samostalnu karijeru.

– Ja sam samo čitala o tome. Nisam do sada nikoga čula da je nešto rekao i ne želim da verujem da su nešto tako izjavili. U svakom slučaju naši advokati sada pregovaraju o tome. Malo mi je ružno da iznosim javno o čemu smo razgovarali – rekla je ona.

Edita AradinovićFOTO: INSTAGRAM / EDITAARADINOVIC / INSTAGRAM
Edita Aradinović

Ona je dodala da ne isključuje mogućnost da će sa producentima nastaviti saradnju.

– U grupi više nisam, ali sa producentima sarađujem, jer su oni hitmejkeri i oni su me napravili, ali u „Ministarkama“ više ne vidim sebe i oni to znaju, a da li ćemo mi nastaviti saradnju po pitanju moje solo karijere, videćemo – rekla je Edita Aradinović.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top