ZABRINUT ZA ĆERKU Ikodinović zapretio da će polomiti Lazukića ako Hani zafali dlaka sa glave

daco
Printscreen

Poznati

ZABRINUT ZA ĆERKU Ikodinović zapretio da će polomiti Lazukića ako Hani zafali dlaka sa glave

Dača Ikodinović je poručio Luki Lazukiću da se neće dobro provesti ako Natašina i njegova jedanaestogodišnja ćerka bude imala bilo kakve traume.

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović kaže da će polomiti Luku Lazukića ukoliko njegovoj ćerki Hani zafali dlaka sa glave. Proslavljeni vaterpolista ne želi da se meša u brak nekadašnje supruge, ali je ozbiljno zabrinut za svoju naslednicu.

Dača je sa mlađom ćerkom svaki dan u kontaktu, jer strahuje da bi zbog svega što se dešavalo u poslednje vreme ona mogla da ima traume.

– Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog se čoveka Nataša udala, ali da je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvovala bilo kakvoj njihovoj svađi – tvrdi za „Informer“ izvor blizak Ikodinoviću.

Sagovornik ističe da Danilo nijednom posle batina nije pozvao Natašu da je pita kako je, ali da bi joj pomogao šta god da treba u životu ako bi mu zatražila, piše ovaj dnevni list.

– Nije je zvao, jer mi je rekao da nema sa njom šta da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega, on joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta. On ne želi da se meša u Natašine izbore partnera, ali mu ipak nije svejedno sa kim Hana provodi vreme i spreman je na sve kako bi je zaštitio – priča izvor.

Izvor: Alo.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top