Jelena je slikom na kojoj je GOLA SA ĆERKOM U KADI razbesnela Balkan, a sad je ONA za istu sliku dobila POLA MILIONA LAJKOVA

1
screenshot

Poznati

Jelena je slikom na kojoj je GOLA SA ĆERKOM U KADI razbesnela Balkan, a sad je ONA za istu sliku dobila POLA MILIONA LAJKOVA

Kada je početkom godine hrvatska glumica Jelena Veljača objavila sliku na kojoj se sa ćerkom gola kupa u kadi, naišla je na oštru osudu javnosti, a zbog brojnih korisnika koji su njenu sliku prijavili kao neprimeren sadržaj, obrisana je sa Instagrama. Sada je Krisi Tajgen objavila sličnu fotku, ali reakcije su potpuno drugačije.

Bivša manekenka Krisi Tajgen, supruga pevača Džona Ledženda, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je gola u kadi s ćerkicom Lunom.

Fotka prikazuje golu i trudnu Krisi s leđa te malenu Lunu kako se igra s igračkama u kadi i za par sati dobila je skoro pola miliona lajkova i pregršt pozitivnih komentara.

„Preslatka fotka“, „Ovde se stvaraju neke zaista divne uspomene“, „Predivno, nedostaju mi ovi trenuci s mojom decom“, oduševljeni su bili njeni fanovi, a prema komentarima se dalo naslutiti da je bilo i ponešto hejtera čije je komentare manekenka ipak obrisala.

Krisi je na Instagramu svojom fotografijom u kadi izazvala mnogo bolje reakcije nego Jelena Veljača koja je početkom godine objavila fotku sličnog sadržaja i naišla na žestoke kritike. Kako to komentarišete?

Izvor: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top