Treća sestra Bekvalac je Dragana i njene ćerke NIKADA PRE NISTE VIDELI: Toliko su lepe da će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

natasa
Instagram printscreen

Poznati

Treća sestra Bekvalac je Dragana i njene ćerke NIKADA PRE NISTE VIDELI: Toliko su lepe da će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Natašina i Kristinina starija sestra Dragana podjednako je lepa i uspešna, a o lepoti njenih ćerki će se pričati danima

Nataša Bekvalac, zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri spada među najpopularnije pevačice na našim prostorima. Zahvaljujući svojoj lepoti, ali i neverovatnoj energiji Nataša se uvek nalazi u centru medijske pažnje.

Natašina mlađa sestra Kristina, modna dizajnerka, javnosti se predstavila učešćem u rijaliti programu Survivor. Tada je prikupila brojne simpatije, a očigledno je da po lepoti ni malo ne zaostaje za Natašom. Izuzetno uspešna u svom poslu, Kristina je posvećena i porodici, a sa svojim suprugom Ivom Martinovićem pre godinu dana dobila je i drugo dete, dok već imaju devetogodišnju naslednicu Petru.

Nataša i Kristina su izuzetno vezane, a svoju emociju prenose na svoje naslednike. Međutim, ono što je manje poznato jeste da Nataša i Kristina imaju stariju sestru Draganu koja se ne eksponira u javnosti. Baš kao i Nataša i Kristina, i Dragana je plavuša anđeoske lepote, a njena kratka kosa ističe njene savršene crte lica. Kao i njene mlađe sestre i Draganina profesija je usmerena ka polju lepote. Najstarija sestra Bekvalac ima svoj studio lepote i izuzetno je uspešna u svom poslu.

Izvor: GLOSSY.RS

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top