Ovoj romantičnoj veridbi se smeje čitav svet (a mališanu se samo piškilo) (VIDEO)

pixabay.com

Zabava

Ovoj romantičnoj veridbi se smeje čitav svet (a mališanu se samo piškilo) (VIDEO)

Pogledajte kako je jedan neodoljivi dečak potpuno ukrao mamin romantični trenutak i postao zvezda na Internetu.

Da li se i vama desilo da danima ili čak nedeljama pokušavate sa puno strpljenja da naučite svoje dete nešto, na primer da ne piški u gaćice, a onda ono svoje novo znanje primeni baš onda kada ne treba. Upravo to desilo se Anter i njenom dečku Kevinu kada je on odlučio da je zaprosi!

Kevin Pricitula odlučio je da zaprosi svoju višegodišnju devojku Anter, i za to je odabrao posebno mesto – jednu fontanu u mičigenu za koju je smatrao da je dovoljno romantična, smeštena u prijatnom okruženju. Međutim, Anterinog sina iz prvog braka, koji je takođe prisustvovao svečanom trenutku, fontana je asocirala na nešto drugo – na piškenje.

Kako su oboje razvedeni i imaju decu iz prethodnih brakova, njihova želja je bila da, kada se odluče na veliki korak – veridbu, njoj prisustvuju njihova deca.

Kevinova jedanaestogodišnja ćerka iz prvog braka imala je zadatak da snimi čitav događaj, a Anterin sinčić Oven da bude mamina podrška. Sasvim neočekivano devojčicin snimak je postao potpuni hit na Internetu.

Naime, u najromantičnijem trenutku kada je Kevin kleknuo da zaprosi Anter, malom Ovenu se pripiškilo, a kako je već dovoljno veliki da zna to da obavi sam, samo je sišao sa fontane i nuždi obavio maminom, sada već vereniku, iza leđa.

Pošto su Kevin i Alisa bili u zanosu emocija nisu odmah primetili šta dečačić radi, nakon skoro 30 sekundi novopečeni verenici su primetili Ovena. Kevin se okrenuo i nije mogao da sakrije šok, a sinčić je definitivno ukrao svu pažnju i simpatije na internetu.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top