Dobrodošla u porodicu, Megan: Objavljeni kraljevski portreti sa venčanja godine! (FOTO)

1
Profimedia

Poznati

Dobrodošla u porodicu, Megan: Objavljeni kraljevski portreti sa venčanja godine! (FOTO)

Slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice

Pre dva dana su princ Hari i Megan Markl izgovorili „sudbonosno da“, a pompa oko venčanja godine ne jenjava i dalje.


foto: Reuters / Pool

Naime, danas je slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice.

foto: Reuters / Pool

Na prvom kraljica Elizabeta i princ Filip sede sa leve strane, dok su mladenci u sredini. Sa Meganine leve strane stoji njena majka Dorija Ragland, a pored nje sedi vojvotkinja Kejt Midlton, koja drži ćerkicu Šarlot, dok pored nje sedi princ DžordžPrinc Vilijam stoji iza njih.

Svima u oči pada dugački šlep Meganine venčanice, kao i raskošni veo, a portret su ulepšali mališani koji su na venčanju u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru imali specijalni zadatak da prate mladu u stopu i nose joj veo.

Drugi portret je mnogo opušteniji zahvaljujući upravo tim veselim mališanima oko nasmejanih mladenaca. Dok Megan sedi na podu, Hari je nežno dodiruje.

Mnogima najlepši zvanični portret je upravo ovaj crno-beli, na kojima srećni mladenci poziraju na stepenicama dvorca Vindzor. Na sve tri fotografije Megan drži bidermajer za koji je cveće ubrao lično princ Hari, a koji je nakon venčanja položen na grob neznanom vojniku. To je, inače, tradicija koju je uvela kraljica Elizabeta, kako bi se odala počast preminulima.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top