ŽELI BRAK I POTOMSTVO Andrija Milošević staje na ludi kamen!

andrija
Instagram printscreen

Poznati

ŽELI BRAK I POTOMSTVO Andrija Milošević staje na ludi kamen!

Andrija i Aleksandra već godinama uživaju u skladnoj vezi.

Poznati crnogorski glumac već pet godina je u skladnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a dugo je u javnosti isticao da ne razmišlja previše o izgovaranju sudbonosnog „da“, te da će se brak dogoditi, ali ne u skorijoj budućnosti.

Međutim, Andrija Milošević (39) sada razmišlja drugačije, te će, po svemu sudeći, uskoro stati na „ludi kamen“ i ozvaničiti dugu vezu sa 10 godina mlađom emotivnom partnerkom.

Naime, „večiti neženja“ potvrdio je da je počeo da razmatra ideju braka, a da bi voleo i da se ostvari kao roditelj, podstaknut srećom koju deli sa lepom Aleksandrom i njihovim skladnim zajedničkim životom.

– Planiramo brak i potomstvo. Ljudi imaju različite životne puteve, u našoj profesiji smo na velikoj muci, posao nam oduzima mnogo vremena – požalio se Andrija, dodavši da će odvojiti vreme za odlazak kod matičara, ali da još uvek ne zna tačan datum.

– Ne znam kada će se to dogoditi. U našem odnosu nema nekog zatezanja, najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu. Ne glumimo privatno, to i ne treba da se čini, već se čuvamo za publiku – istakao je Andrija za „Gloriju“, ne želeći da krije da je potpuno ispunjen pored drage.

Izvor: i

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top