Dama o kojoj se priča: Deset najboljih izdanja prelepe bratanice princeze Diane

kiti
Instagram printscreen

Moda

Dama o kojoj se priča: Deset najboljih izdanja prelepe bratanice princeze Diane

Lady Kitty Spencer došla je u središte medijske pažnje kada se u spektakularnom izdanju pojavila na venčanju princa Harryja i Meghan Markle, ali lepa Britanka je po svojim stajlinzima poznata već izvesno vreme, pogotovo u Engleskoj.

Kitty je najstarija ćerka erla Charlesa Spencera, Dianinog mlađeg brata, a imala je svega šest godina kada je njena čuvena tetka tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Kao deo aristokratskog i kraljevskog društva, Kitty je privukla pažnju britanskih medija još kao tinejdžerka, ponajviše jer likom ali i stilom podseća na Lady Di.

Međutim, ono što je za modnu scenu važnije, jeste to da je pre dve godine privukla pažnju poznatog italijanskog modnog dua, Dolce & Gabbane.

Za njih je već u dva navrata prošetala pistom, kao deo generacije Millennials koja je postala neizostavan deo D&G revija.

Pre, a i nakon toga naravno, mogli smo je videti na revijama čuvenih modnih kuća kako u društvu sa ostatkom popularne fashion ekipe, poput Lottie Moss i Ellie Goulding sedi u prvom redu na najjačim revijama sezone.

Tu su naravno i razni svečani događaji na kojima Kitty neizostavno zablista, ali i mnogobrojni editorijali u kojima izgleda kao profesionalna manekenka.

Trenutno najpoznatiji je onaj u kome se pojavila na venčanju svog brata, princa Harryja, te njaga izdvajamo kao najupečatljivijeg od deset njenih najboljih izdanja koje je ELLE selektovao za vas u nastavku:

Izvor: Elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top