DOBIJAJU POJAČANJE: OVA POZNATA LIČNOST ĆE UZ JOVANU I SRĐANA VODITI JUTARNJI PROGRAM!

jovana i srdjan
Printscreen

Poznati

DOBIJAJU POJAČANJE: OVA POZNATA LIČNOST ĆE UZ JOVANU I SRĐANA VODITI JUTARNJI PROGRAM!

Uskoro nećete moći da izađete, a da vas Nada Macura ne opomene da se slojevito oblačite i da unosite dovoljno tečnosti, jer će portparolka Hitne pomoći postati stalni član redakcije Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom na TV Prva.

Nakon govorkanja da će voditi Jutarnji program na Happy televiziji i da će imati ulogu u seriji „Nemanjići“, Nada definitivno dobila angažman na Prvoj TV.

Doktorka će u „Jutru“ sa Jovanom i Srđanom informisati gledaoce o onome što se dogodilo prošle noći u glavnom gradu, ali i pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i osvežimo za dan pred nama.

Nada Macura

NADA MACURA • YOUTUBE / SCREENSHOT

– Istina je da ću biti deo tima sa Jovanom i Srđanom, to je najbolji jutarnji program u Srbiji. Jako mi se dopada kako njih dvoje to rade, sada imaju predivan studio, profesionalan tim, izuzetne goste i odlične teme. Jedva čekam da počnemo da radimo. To će biti tim koji dobija – rekla je Nada za „Kurir“.

Sa TV Prva kažu da će gledaoci svakog radnog jutra od 6.55 na Prvoj imati sažete najvažnije informacije. U vrelim danima koji predstoje, Nada će biti pravo osveženje. Biće veoma zanimljivo, ali i korisno“.

Izvor: Pulsonline.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top