Evo koje su NAJBOLJE godine za ulazak u brak na osnovu tvog horoskopskog znaka

wedding-1255520_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

Evo koje su NAJBOLJE godine za ulazak u brak na osnovu tvog horoskopskog znaka

Brak je veliki korak u svetu ljubavi i veza. Zapravo, to je poslednji korak pre nego što par započne zajednički život zauvek. Stoga je za ovu odluku potrebno mnogo pripreme i razmišljanja, uključujući o ono: kada je pravo vreme stupiti u brak? To zavisi od prirode naših ličnosti i prirode naših odnosa. Ako želite definitivan odgovor, potražite ga u svom horoskopskom znaku. Prerano stupanje u brak kada niste zaista spremni, može se završiti njegovim krajem pre nego što je zapravo i počeo. Sa druge strane, ako to učinite prekasno, propustiće mnogo vremena sa voljenom osobom.

Ovan
Nije potrebno mnogo mozgati da bi se zaključilo da Ovnovi stupaju u brak u ranim 20-im. Vi ste takav tip osobe kojoj je potreban partner da bi ostvarila sve što želi u životu. Zašto biste gubili vreme? Vi uvek srljate, ali pronalazite način da sve bude na svom mestu. Ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa ranim stupanjem u brak.

Bik
Vi čeznete za stabilnošću i sigurnošću u životu – čak i u ranom dobu. Zbog toga je logično da se venčate oko 25. godine. Ako čekate duže, postaćete nestrpljivi i ogorčeni.

Blizanci
Najbolje je da malo sačekate. Ne budite toliko nestrpljivi. Upoznaćete srodnu dušu u srednjim 30-im. Zabavljajte se dok se to ne desi.

Rak
Vi ste veoma osetljivi i emotivno nestabilni. Morate sazreti pre nego što se upustite u emotivni rolerkoster kakav je brak. Najbolje je da ne stupate u brak pre 30. godine. Iskoristite 20-e da izgradite karakter i spoznate šta zaista želite.

Lav
U mladosti ste previše sebični i opsednuti sobom da bi vam veze uspevale. Morate sazreti u 30-im kako biste se skrasili sa nekim do kraja života.

Devica
Slobodno stupite u brak sredinom 20-ih. Ne morate previše čekati. Device vole konvencionalnost u svakoj prilici.

Vaga
Vage slobodno mogu da stupe u brak u ranim 20-im. Vi ste prirodno obdareni takkvim osobinama ličnosti da umete da održite zdravu vezu. Spoznali ste suštinu veza još u ranom dobu. Vaš brak će uspeti čak i ako rano stupite u njega. Vi ćete uvek pronaći način da rešite nezgodne situacije.

Škorpija
Za vas važi jedan od dva ekstrema – ili ćete se venčat pre 20. godine ili u kasnim 30-im. To su prave godine za Škorpiju.

Strelac
Ne stupajte prerano u brak. Završićete depresivni i ogorčeni. Želite da provedete mladost slobodni, putujući. Kada osetite da ste videli sve što je trebalo videti, venčajte se. Najbolje je da sačekate 30-e godine.

Jarac
Ne želite da se previše mladi venčate jer ne želite da žrtvujete svoje snove u tako ranom dobu. Ne želite ni da čekate previše, jer ako vas posao pojede, ostaćete zauvek sami. Najbolje godine su oko 25-e.

Vodolija
Vi možda niste najromantičniji znak, ali imate inteligenciju korisnu za brak. Slobodno se možete venčati u ranim 20-im. Vaš britki um pomoći će vam da rešite mnoge bračne probleme.

Ribe
Vi ne podnosite dobro intenzivne emocije i osećanja. Zbog toga bi vaš bračni partner morao biti emotivno stabilan i jak. Sačekajte dok ne sazrite dovoljno – u ranim ili srednjim 30-im možete iskreno da se nekom posvetite.

Izvor: Fokuzz

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top