Žene koje diktiraju trendove ove sezone nose SAMO JEDAN MODEL SUKNJE, i zaista je S-A-V-R-Š-E-N!

foto: Instagram / fashioninpills
Instagram printscreen

Moda

Žene koje diktiraju trendove ove sezone nose SAMO JEDAN MODEL SUKNJE, i zaista je S-A-V-R-Š-E-N!

Ženstvenost je ove sezone konačno dobila na ceni, pa su veoma moderne sve one krpice koje je slave i ističe. U skladu sa tim, suknje su ponovo komad broj jedan u ženskim ormarima širom sveta.

U trendu su suknje na milion načina – od kultnih teksas minića do lepšavih maksi suknji, ali ovog prolaće i leta jedan model će boiti popularniji od svih drugih!

Out of the office 🌹

A post shared by AnneLaure Mais (@adenorah) on

Dobre vesti su da je dotični model vrlo laskav i apsolutno pogoduje različitim ženskim figurama, a radi se o suknjama midi dužine.

Nose se one plisirane, ravnog ili A kroja, važno je samo da sežu do sredine liste ili malo iznad članka. Osim što su atraktivne i u trendu, ove suknje imaju još benefita – u njima će vam biti prijatno i udobno, ali ćete i izgledati odlično.

Ovakve suknje otkrivaju donji deo lista i članak, pa noge čine tanjima, a posebno ako odaberete one sa visokim strukom – to će vizuelno izdužiti vašu figuru, posebno ako ih iskombinujete sa visokim potpeticama.

Trenutno je popularno da se uz ovakve suknje nose i patike, a to iako deluje neobično, u praksi izgleda fantastično. Posebno su moderne midi suknje sa prorezima koje na taj način dobijaju sasvim novi šmek i daju vam dozu seksepilnosti.

🐆Dreamgirl @lifeofboheme wearing her Naomi skirt in Los Angeles🐆

A post shared by Réalisation Par (@realisationpar) on

Midi suknje su must have detalj
Stručnjaci preporučuju da ove sezeone ipak izbegavate midi suknje pencil kroja, te da se radije odlučite za one nešto lepršavije ili na preklop.

Izvor: ZENABLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top