EKSKLUZIVNO Nataša Miljković napušta RTS i prelazi na „Prvu“, a imala je jedan USLOV

1
Printscreen

Poznati

EKSKLUZIVNO Nataša Miljković napušta RTS i prelazi na „Prvu“, a imala je jedan USLOV

Voditeljka Nataša Miljković posle 14 godina oprostiće se od kolega na Javnom servisu i karijeru nastaviti na novoj frekvenciji, gde će je gledaoci pratiti u popodnevnom terminu.

Medijsko nebo Srbije, nakon brojnih turbulencija u prethodnoj sezoni, pred jesenju programsku šemu ponovo će biti na udaru transfera. Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, voditeljka Nataša Miljković za nekoliko nedelja oprostiće se od Radio-televizije Srbije, gde je provela četrnaest godina i karijeru nastaviti na Televiziji “Prva”.

Kako saznajemo, Nataša je kolegama svoju odluku rekla pre sedam dana i na RTS-u će ostati do kraja meseca.

– Nedeljama su trajali pregovori između čelnih ljudi Televizije „Prva” i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovana, što joj je uslišeno. Ono što je sigurno jeste da je Nataša pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca. Međutim, Nataša je nedavno saopštila na RTS-u da odlazi s ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor – objašanjava za naš list izvor koji je upućen u celu priču, i dodaje:

– Nataša je stasala na RTS-u profesionalno iako je pre toga radila na raznim televizijama i stoga joj je jako teško što napušta Javni servis, ali se zasitila. Htela je promenu i ona je došla u pravom trenutku. Svemu tome kumovala je i njena venčana kuma Maja Nikolić, koja radi na “Prvoj”. Ona je bila spona između Nataše i čelnika „Prve“.

Prema račima našeg izvora, Nataša će od jeseni u okviru nove programske šeme imati emisiju u željenom terminu, ali se u strogoj tajnosti čuva o kakvom formatu je reč. Šuška se da će biti reč o emisija koja se bavi problemima društva.

– Nataša je oduševljena kako su je dočekali na Televiziji “Prva” i što je postala deo njihovog tima. Tek sada shvata da joj je ova promena bila potrebna i da je probudila neku novu energiju u njoj u borbi za rejting – kaže naš izvor.

Kako bismo proverili naše informacije, pozvali smo portparola Televizije „Prva“.

– Mi konstantno radimo na tome da okupimo najbolji novinarski i voditeljski tim kako bismo proizvodili najkvalitetniji program. Tako će biti u narednoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja – kaže za „Blic“ Slađana Paunović.

Nataša: Više puta sam dobijala ponude da napustim RTS

U intervjuu koji je nedavno dala za “Blic” Nataša je priznala da je imala ponude da pređe na druge televizije i otkrila zašto ih nije prihvatila.

– Jesam imala ponude, više puta. Nije bio trenutak za to – rekla je tada, ali očigledno da je ubrzo nakon toga došao trenutak da promeni frekvenciju.

Na pitanje da li bi napravila kompromis i prihvatila nove trendove u vođenju emisije, istakla je:

– Naravno da pravim kompromise jer bez njih bismo nestali. Ne volim mnogo te žalopojke kako je nekad bilo bolje jer to samo znači da se nismo dobro snašli. Kič je uvek bio kič, neukus – odlika prostaka, tako da sam tada, kao i danas znala šta nikad ne bih volela da radim, ni u ludilu ni pod pretnjom. Međutim, kompromisi sa novim načinima rada, novim jezikom, novim medijima, oni me raduju.

GODINA TRANSFERA

U prethodnom periodu frekvencije su zamenili Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su sa „Pinka“ prešli na „Prvu“. Žika Nikolić je napustio RTS i karijeru nastavio na „Pinku“, a Lea Kiš na „Grandu“.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top