Prigrlite svoje obline: 7 najboljih modela kupaćih kostima za svaki oblik i veličinu tela! (FOTO)

bikini-2572479_1280
pixabay.com

Moda

Prigrlite svoje obline: 7 najboljih modela kupaćih kostima za svaki oblik i veličinu tela! (FOTO)

Ako vam kupaći kostim ne pristaje dobro, onda se nećete osećati ugodno u njemu. Zato prilikom kupovine obratite pažnju na modele koji će pravilno oblikovati vaše telo i naglasiti sve vaše atribute.

Izaberite pravilan kupaći kostim za:

 

1. Malu i ravnu pozadinu
Žene s malom i ravnom pozadinom ponekad bi volele da dodaju malo volumena svojoj pozadini, a na plaži to mogu da urade nošenjem kupaćih kostima, tj. bikini gaćica bogatog dezena. Dobar su izbor i modeli koji imaju razne dodatke i ukrase poput volana ili mašnica te drapirani ili naborani modeli. Svi će stvoriti iluziju punoće.

2. Eliminacija šlaufa
Retro bikiniji sjajni su za ovu namenu jer poravnavaju po mnogima najkritičniji predeo struka na kojima se stvaraju šlaufovi. Modeli s gaćicama visokog struka koji sežu iznad pupka obgrliće vaš struk i rešiti problem. Ako preferirate jednodelne kupaće, birajte modele koji su drapirani na području stomaka.

3. Široka ramena
Ženama sa širokim ramenima i leđima sjajno pristaju asimetrični jednodelni kupaći kostimi, posebno oni na jedno rame koji lome dekolte pa gornji deo tela vizualno čine nežnijim.

4. Male grudi
Za vizualno povećavanje malih grudi kupujte podstavljene modele, kupaće kostime s volanima na području grudi ili pak one s bogatim dezenom.

5. Kratke noge
Visoko sečeni jednodelni kupaći kostimi ili bikini s visoko sečenim gaćicama maksimalno će produžiti noge i vizuelno vas izdužiti bez nošenja štikli.

6. Velika pozadina i bedra
Pažnju usmerite na gornji deo tela odabirom jednodelnog kupaćeg kostima s dubokim V-izrezom. Nemojte da se stidite svojih oblina, nego ih obgrlite u sportskim kupaćim gaćicama koje daju dobru potporu guzi i bedrima.

7. Stomačić
Zaboravite na skrivanje stomaka i umesto toga izaberite kupaći kostim koji će na ženstven način prezentovati vaše obline. Tankini je sjajan izbor jer njegov gornji deo funkcioniše kao pravi mali steznik. Kombinujte gornji deo tamne boje s donjim delom življe boje. Tankini dobro pristaje svim ženama, a posebno ga vole trudnice. Jednodelni modeli tamnijih boja i klasičnog ili sportskog kroja najbolje će oblikovati vašu figuru.

Izvor: Zadovoljna.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top