FAVORIT JE ZA POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA, A NAKON KAMPERA, RAZBIJANJA TELEFONA I KABAREA, U POLUFINALU JE NADMAŠILA SEBE!

Instagram

Poznati

FAVORIT JE ZA POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA, A NAKON KAMPERA, RAZBIJANJA TELEFONA I KABAREA, U POLUFINALU JE NADMAŠILA SEBE!

Učešće Tijane Kadović u trenutno aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“ najbolje je opisao Aca Lukas, kada je komentarisao njen poslednji nastup, rečima: „Ti si jedini kandidat koji se pojavio ovde a da je do poslednjeg detalja isplanirao svaki segment svog pojavljivanja, tako da se vidi da si ti potpuno u ovom takmičenju, ali ne samo kada si na sceni, nego i sve vreme van nje“.

Podsetimo, sve je počelo kada se pojavila u kamperu, u pratnji telohranitelja i svite koju čini niz šminkera, frizera i brojnih drugih asistenata, dok je u kasnijim pojavljivanjima na sceni pažnju privlačila atraktivnim nastupima koji su uključivali prekidanje performansa zvonom telefona koji potom razbija na sceni ili kompletnu kabaretsku tačku.

Ipak, kada joj je žiri zamerio to što akcenat stavlja na nastup umesto na pevanje, Tijana je poslednja dva nastupa iskoristila da pokaže isključivo vokalne mogućnosti.

Da će polufinalna emisija, koja će se emitovati u subotu, ponovo biti posvećena spektaklu koji će se dugo komentarisati u „Zvezdama Granda“, govori i činjenica da je pripremila dve veoma provokativne multimedije koje uvek prate njene nastupe.

Na jednoj od njih je vidimo u zagrljaju tamnoputog mladića dok izazovno jede čokoladu, dok je na drugoj uspela da dočara atmosferu utakmice ragbija.

Ipak, sa pravom se očekuje da će najzanimljivije biti ono što će Kadovićeva izvesti na samoj sceni.

Izvor: Pulsonline

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top