SNEŽANA DAKIĆ PROZVALA BLOGERKE, A EVO KAKO JOJ JE ANABELA ODGOVORILA!

anabela
Instagram printscreen

Poznati

SNEŽANA DAKIĆ PROZVALA BLOGERKE, A EVO KAKO JOJ JE ANABELA ODGOVORILA!

Snežana Dakić je, gostujući u „Magazinu In“, oplela po blogerkama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Snežana Dakić je, gostujući u „Magazinu In“, oplela po blogerkama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

– Ja sam duboko protiv toga da se devojke zavaravaju kako je blogerka neko zanimanje i kako će da zarađuju pare od toga. Izvinjavam se u ime svih nas koji smo završili ozbiljne škole i uložili ozbiljne godine u karijere, ali blogerka nije zanimanje – istakla je Snežana povodom blogerke koja se našla u emisiji, ali je to mnogima na društvenim mrežama poslužilo da se našale na račun Lune Đogani koja se, pri ulasku u rijaliti „Zadruga“ predstavila kao modna blogerka.

Ubrzo zatim je stigao odgovor Anabele Atijas u kom se ne spominje eksplicitno Dakićeva, ali epiteti „obrazovani“, „pametni“ i „kul“ mnogima su bili jasna asocijacija na voditeljku nekada veoma popularne emisije „Život u trendu“ koja je upravo izdvojila sebe u odnosu na blogerke ističući svoje obrazovanje.

Osim toga, Anabela, kao ponosna majka, dosad je uvek odgovarala na prozivke na račun svoje ćerke, putem intervjua i društvenih mreža, zbog čega su je pohvalili mnogi jer se za svoje dete bori kao lavica, dok je u očima drugih upravo zbog toga okarakterisana negativno.

– Koliko god mislili da ste obrazovani, pametni ili kul, način na koji se ponašate prema ljudima govori sve o vama – napisala je Anabela.

Da li je to bio odgovor Snežani Dakić ili ne, prosudite sami.

Anabela Atijas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Pulsonline

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top