Ima 47 godina i NIKADA NIJE DRŽALA DIJETU: Ali njeno ZATEGNUTO TELO govori potpuno suprotno!

1
Instagram printscreen

Lepota i zdravlje

Ima 47 godina i NIKADA NIJE DRŽALA DIJETU: Ali njeno ZATEGNUTO TELO govori potpuno suprotno!

Zgodna britanska voditeljka je nedavno objavila da nikada nije bila na dijeti, već da je tajna njenog besprekornog tela u umerenosti. Hmmm, da li da joj verujemo?

Jedna od najlepših Britanki, TV lice Amanda Holden, u 47 godini može da se pohvali savršeno izvajanim telom. Na svom Instagramu nedavno je objavila sliku u minijaturnom bikiniju i oduševila pratioce.

Amanda Holden ovom slikom napravila haos na Instagramu!

AMANDA HOLDEN OVOM SLIKOM NAPRAVILA HAOS NA INSTAGRAMU!FOTO: NOHOLDENBACK / INSTAGRAM

U žutom kupaćem kostimu Amanda je pozirala zagledana u pučinu, a njeni pratioci su odmah primetili da izgleda daleko mlađe nego što kaže brojka u ličnoj karti i da ima „ubitačne trbušnjake“. A nedavno je i otkrila svoju tajnu.

– Bitno je da uživate u životu. Ja jedem sve! Pijem sve. Imam jednu prijateljicu u 50-im godinama koja se sada kaje jer joj je život prošao u dijetama. Ja ne držim dijete – rekla je Amanda.

Priznala je i da pre snimanja novih emisija šoua „Britain’s got talent“ koji vodi, vreme provodi u fitnes kampu u Portugaliji.

– Ja sam vegetarijanac, tako da su za mene avokado, leblebije i salate od kinoe zamena za trčanje i boks – otkrila je i dodala da od fizičkih aktivnosti redovno praktikuje jogu.

– Ipak, kad izlazim ne propuštam čašu dobrog vina. Život je prekratak da biste bili tako strogi – zaključila je Amanda.

Izvor: Zena blic/Dailymail.co.uk

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top