Ona ima taktiku: Volim svog muža ali spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak!

ljubav-veza-seks-prevara-zena-muskarac-foto-shutter-1449165350-796867
pixabay.com

Ljubav i seks

Ona ima taktiku: Volim svog muža ali spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak!

Njen brak je krenuo nizbrdo i ona je našla rešenje

Lajla (30) je u braku 10 godina sa čovekom kog voli. Međutim, kao i u mnogim brakovima, i kod njih je došlo do prezasićenja, ali je ova mlada žena odlučila da pomoć potraži kod drugog muškarca. Kako kaže, on joj ispunjava seksualne potrebe i to joj pomaže da spasi brak sa čovekom kog voli.

„Deset godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo, imamo karijere i trudimo se da provodimo slobodno vreme zajedno“, izjavila je Lajla za britanski „Daily Mail“.

Uprkos svemu tome, ona je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresovan za taj deo braka.

Lajla je pokušavala da „obnovi“ intimu, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela – iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

„Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena“, rekla je i otkrila da se potom učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

Upoznala je nekoliko lepih ljudi i bila je s njima u porvodu, ali je zapravo tražila srodnu dušu. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džamilija.

Oboje su u braku, u sličnim situacijama i puni su razumevanja jedno za drugo.

„Čujemo se par puta dnevno, viđamo se jednom nedeljeno, a povremeno odemo i na kafu tokom dana. Otkako sam upoznala Džamilija nestao je pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi da bude intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i decom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam srećna“, zaključila je Lajla.

Izvor: dailymail.co.uk

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top