Nakon operacije vratila se u VELIKOM STILU: Prva dama Amerike zablistala na glamuroznom događaju u haljini vrednoj 2.700 dolara!

melanija
Instagram printscreen

Poznati

Nakon operacije vratila se u VELIKOM STILU: Prva dama Amerike zablistala na glamuroznom događaju u haljini vrednoj 2.700 dolara!

Melanija Tramp vratila se u velikom stilu svojim obavezama nakon embolizacije dobroćudnog tumora bubrega.

Pojavila je se na dođagaju pod nazivom „Gold Star“ u Beloj kući prelepo odevena u glamuroznoj haljini sa potpisom „Escade“ za koju je izdvojila 2.700 dolara

Lepa kreacija naglasila je njene telesne atribute i liniju bez greške pa je zgodna prva dama koju mnogi s pravom proglašavaju jednom od najbolje odevenih prvih dama, bila među najelegantnijim na ovom događaju, upriličenom u „Ford’s Theater Vašingtonu.

Inače, na ovoj večeri proglašena je dobitnica Linkolnove ovogodišnje nagrade, a to je biznismen Šeila Džonson.

Lepoj Melaniji prošle je godine društvo na svečanoj večeri pravio suprug Donald Trump ali ovaj je put opravdano izostao jer se nalazi u Singapuru na sastanku s severnokorejskim predsednikom Kim Džong-unom.

Melanija nije mogla da ide na taj put jer je bila na operaciji pa su joj lekari preporučili da se najmanje mesec dana mora suzdržavati od putovanja avionom.

Na ovom događaju je izgledala poput holivudske dive u dugoj trobojnoj haljini s metalik detaljem bez rukava i za svoj izgled dobila je pozitivne ocene.

Melanija je želela da bude ovde, ali ne može da leti prema nalogu lekara“, izjavio je na samitu G7 Donald Tramp okupljenim novinarima. „Imala je tešku operaciju koja je trajala skoro četiri sata“, dodao je.

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame neko uopšte upotrebio termin „operacija“, barem tako tvrdi CNN jer je Bela kuća dosadašnji boravak Melanije Tramp u vojnoj bolnici „Military Reed“ i zahvat kojim je bila podvrgnuta karakterizovala kao „proceduru“.

Melaniji Tramp izvedena je u maju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega i dobro protekla, saopštili su tada iz Bele kuće, ali izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top