3 ženska horoskopska znaka sa kojima je NAJTEŽE biti u vezi

woman-984247_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

3 ženska horoskopska znaka sa kojima je NAJTEŽE biti u vezi

U ovom modernom vremenu, sve je teži pronaći osobu sa kojom možemo da se duboko povežemo. Vreme brzo prolazi, a mi ne postajemo mlađi. Želimo da život delimo sa nekim posebnim; ko će biti uz nas i u dobru i u zlu. Želimo pored sebe osobu na koju ćemo moći da se oslonimo i u najtežim i najranjivijim momentima u životu. Naravno, svi moramo prvo poći od sebe. Da li smo zbog naše naravi i mentalnog sklopa dobar partner u vezi? Ako imamo problem u vezama, možda se sve vreme viđamo sa pogrešnim ljudima. Žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju uspešnu vezu. One imaju takav karakter zbog kojeg im je teško da ostanu dugo u vezi. Imajte na umu da ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže.

Ovan
Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve isplanirati unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava; na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica
Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste; i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde; i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija
Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. One poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

Izvor: Fokuzz

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top