Naša ćerkica je POČELA ČUDNO da hoda, a dve godine kasnije SRCE NAM SE SLAMA zbog ove fotografije. Nije trebalo da bude ovako…

1
Facebook

Kuća i porodica

Naša ćerkica je POČELA ČUDNO da hoda, a dve godine kasnije SRCE NAM SE SLAMA zbog ove fotografije. Nije trebalo da bude ovako…

Fotografija na kojoj šestogodišnji Džekson Soter teši svoju dve godine mlađu sestricu Adelin, i to svega nekoliko trenutaka pre nego što je umrla, duboko je potresla čitav svet.

Malenoj Adelin dijagnostikovana je jedna vrsta tumora na mozgu, poznata kao difuzni intinzični pontini gliom (DIPG), nakon što su njeni roditelji primetili da devojčica sve teže hoda. Ona je prošla kroz 33 ture zračenja koje je trebalo da ubiju ćelije raka, ali su se one ponovo pojavile.

Porodica tu nije digla ruke, rešili su da devojčicu podvrgnu eksperimentalnoj hemoterapiji u Meksiku, što ih je koštalo više od 200.000 dolara, ali se tumor i dalje neuzastavljivo širio.

Na koncu svega – devojčica je izgubila bitku sa ovom opakom bolešću, a njen otac je u poslednjim trenucima života svoje princeze napravio srceparajuću fotografiju na kojoj Džekson miluje čelo svoje sestre dok ga ona drži za ruku.

„Dečak ne bi trebalo da kaže „Zbogom“ svom partneru u zločinu, svom društvu za igru, svojoj najboljoj prijateljici, svojoj maloj sestri. Nije trebalo da bude ovako, ali je ovo je jedan uništen svet u kome smo. Adino stanje brzo se pogoršavalo proteklih dana. Juče se probudila željna igre i zabave, ali ona više nije mogla ni da jede ni da guta bez velikih poteškoća i uglavnom joj se stalno spava. Zato smo morali da je dovedemo u bolnicu. Ona najverovatnije nema puno vremena. Molite se za Džeksona. On ne želi da napusti svoju sestricu i mi ga nećemo terati da to uradi. Molite se za sve nas. Da možemo da mu kažemo prave reči i povučemo prave poteze na vreme“, napisao je očajan otac pored fotografije, i to tik pred smrt svoje ćerke.

U ovom konkretnom slučaju devojčici je dijagnoza uspostavljena 2016, kada je imala samo dve godine, a roditelji su Adelin odveli na pregled kada su videlui da čudno hoda.

„Noge su joj se čudno ljuljale, pa smo mislili da je ortopedski problem u pitanju. Nakon što su doktori utvrdili da je u pitanju DIPG, rekli su nam da uživamo s njom što više možemo, jer će umreti“, izjavila je baka ove devojčice.

Izvor: Zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top