Evo kojim vežbama duguje svoj izgled.

1. Individualni trening

Megan mnogo brine o svom zdravlju, pa se zato ne žali u teretani, već uživa u treniranju. Bar tako kaže njen lični trener, koji je posebno radio na njenom držanju.

2. Joga

Ljubav prema jogi Megan duguje svojoj majci, koja je nekad bila instruktorka ove discipline. To joj je u krvi. Posebno joj prijaju veća fleksibilnost, snažni mišići, osećaj sreće, manje teskobe i bolji san, a sve to joga pruža.

Majka joj je bila instruktor joge
MAJKA JOJ JE BILA INSTRUKTOR JOGEFOTO: PROFIMEDIA

3. Trčanje

Kad god je u stisci s vremenom, ona voli da trči, posebno u društvu svog psa.

4. Grupni fitnes trening

Pre nego što je ušla na britanski dvor, Megan je rado išla na grupni fitnes, a svojevremeno je izjavila i da će sa sobom povesti i prijateljicu Mili Mekintoš, poznato TV lice.

5. Meditacija

Mada je dugo bila skeptična, Megan je uvidela da meditacija čini čuda, da je dobra za stres, tera nervozu, a jača maštu i kreativnost.

6. Video-trening

Kad nema mnogo vremena, Megan vežba gde stigne, posebno pred TV-om. Već šest godina ona obožava video-snimke Trejsi Anderson, koju prate i Gvinet Paltrou, Kim Kardašijan i modeli Viktorija sikreta.

7. Pilates

Osim joge, Megan voli i pilates, koji takođe spaja duh i telo. Najviše joj se dopadaju trenutni rezultati jer uz pilates telu ne treba mnogo da se lepo oblikuje i zategne, Megan tvrdi već posle dva treninga.

Izvor: cosmopolitan.com