RAZOTKRIVENA: NA SNIMANJA JE DOLAZILA KAMPEROM, A EVO ČIME SE ZAPRAVO VOZI NA NASTUPE NAKON ZVEZDA GRANDA!

tijana
Instagram printscreen

Poznati

RAZOTKRIVENA: NA SNIMANJA JE DOLAZILA KAMPEROM, A EVO ČIME SE ZAPRAVO VOZI NA NASTUPE NAKON ZVEZDA GRANDA!

Tijana Kadović je jedna od učesnica koja je ostavila najveći trag na trenutno aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“, iako joj je za dlaku izmaklo finale.

Osim po upečatljivim scenskim nastupima, Tijana će ostati upamćena i po tome što je na snimanja svih emisija dolazila luksuznim kamperom, u koji je imala prilike da zaviri i naša ekipa pre nekoliko meseci.

Ipak, još u prvoj emisiji, kada se među članovima žirija pokrenula polemika oko toga, kako je Aca Lukas rekao, „ima li Tijana opravdanje za sav taj luksuz“, Kadovićeva je otkrila da je za nju ovo takmičenje specijalna prilika.

– Naravno da se na ostale nastupe ne vozim kamperom. Ipak, ovde mi je potrebna koncentracija i priprema, te tako, u želji da dam svoj maksimum, priuštim sebi taj luksuz da se osamim, vežbam i pripremim za nastup što je bolje moguće – rekla je tom prilikom intrigantna učesnica „Zvezda Granda“.

Tijana Kadović
TIJANA KADOVIĆ • PROMO / PROMO

Po okončanju takmičenja, Tijana je bez problema pokazala da na nastupe po klubovima dolazi bez kampera, a tu priliku je iskoristila i da sumira utiske o samom takmičenju.

– Primetila sam veći broj komentara, za kratko vreme ispod mojih “post”-ova na Instagramu, pa bih htela da vam se zahvalim. Svima! Hvala, kako na divnim, pozitivnim rečima i podršci, tako i na negativnim komentarima. Hvala što ste u “moru” ponuđenih likova, izdvojili vreme da prokomentarišete baš moju malenkost. Negativne komentare vidim kao oblik katarze za one koji pišu, tako da mi je drago ako vam je bar malo lakše kad izbacite to iz sebe. Tu sam da pomognem – našalila se Kadovićeva.

Tijana Kadović

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top