DIŽU KREDIT, PRODAJU STAN…Željko i Jovana KUPUJU LUKSUZNU VILU u Beogradu – Od CENE boli GLAVA!

jovana-i-zeljko
Instagram

Poznati

DIŽU KREDIT, PRODAJU STAN…Željko i Jovana KUPUJU LUKSUZNU VILU u Beogradu – Od CENE boli GLAVA!

Ne štede!

Željko i Jovana Joksimović već godinama žive u velelepnom stanu, u eltinom deli i to u luksuznom kompleksu od nekoliko zgrada gde nekretnine imaju ugledni ljudi. Zgrada Joksimovića u kojoj su trenutno odiše luksuzom, a pre svega jedna je od najsigurnijih u Beogradu, jer danonoćno ima obezbeđenje na recepciji uz neprekidni video-nadzor. U okviru kompreksa ima zatvoreni bazen, unutrašnje travnato dvorište sa fontanom i igralištem za decu, kao i teretanu i fitnes kutak.

Iako je stan prelep i onu su više puta isticali da uživaju u svom domu, ipak je, dolaskom blizanaca, postao pomalo tesan. Uz to, par je oduvek želeo da živi u kući pa su se konačno odlučili za taj korak.

– Jovana i Željko imaju velike životne prohteve i do sada im je stan bio dovoljan, međutim nakon sina Koste, stigle su i bliznakinje Srna i Ana, te je porasla njihova potreba za većim prostorom. A kako su oboje još na početku braka pričali da bi jednog dana voleli da žive u kući, sada je došao pravi trenutak da to realizuju – priča izvor blizak paru.

No filter…just love❤️❤️❤️ #istanbul #desnolevo 🎧🎼🎼🎼

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

– Sama kuća nije jeftina, a par zbog toga prodaje stan i trebalo bi da uzme kredit. Žele da sve bude kako treba i da kuća bude potpuno adekvatna i adaptirana za petočlanu porodicu sa malom decom. Izuzetno im je bitno da imaju opremljeno dvorište i da sva deca imaju svoju sobu, posebno kada porastu. Takođe smatraju da je kuća odlično okruženje za rast dece, a nadaju se da će jednog dana moći da prave proslave – objašnjava izvor.

Inače, slavni par planira da u dvorištu ima bazen, ali i dečije igralište, te trpezarijski deo za letnje večere i druženja. U kući će poseban deo imati i Željko kada mu dođe inspiracija, a nije u svom studiju.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top