Atributi Melanije Tramp u prvom planu: Zbog ovog stajlinga su se svi okretali za njom, a tek da vidite štikle! (FOTO)

Poznati

Atributi Melanije Tramp u prvom planu: Zbog ovog stajlinga su se svi okretali za njom, a tek da vidite štikle! (FOTO)

Predsednički par Tramp ovog utorka je napustio Belu kuću uoči četvorodnevne turneje Evropom, a svojim putnim izdanjem Melanija je i ovog puta zaradila hvalospeve medija i javnosti

U pratnji supruga Donalda, koji je u Briselu započeo evropsku turneju koja uključuje dvodnevno učestvovanje na samitu NATO-a, posetu Britaniji i susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju, Melanija Tramp zaputila se u Air Force One u besprekornom izdanju.

U pratnji supruga Donalda, koji je u Briselu započeo evropsku turneju koja uključuje dvodnevno učestvovanje na samitu NATO-a, posetu Britaniji i susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju, Melanija Tramp zaputila se u Air Force One u besprekornom izdanju.

foto: AP / Evan Vucci

Crvenu majicu s potpisom omiljenog američkog dizajnera Ralfa Lorena, atraktivna Slovenka nosila je uvučenu u bež suknju A-kroja s dodatkom kaiša – delo australijskog dizajnera s pariskom adresom, Martina Granta.

foto: Reuters / Leah Millis

Kada ne nosi patike ili baletanke, Melanija redovno zaokružuje formalna izdanja modelima špicastih salonki, a ovoga puta odabrala je zanimljiv model „So Kate“ s potpisom slavnog Kristijana Lubutena.

foto: Profimedia

Štikle viđene na Melaniji stižu s prepoznatljivim crvenim đonom i zanimljivimlogoom inspirisanim Lubutenovim načinom pakovanja proizvoda.

foto: EPA / Michael Reynolds
 Izvor:  tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top