Ana OVAKVO IZNENAĐENJE nije očekivala: „Ne mogu da verujem…“, napisala je na Instagramu, a pratioci su bili ODUŠEVLJENI

Instagram printscreen

Poznati

Ana OVAKVO IZNENAĐENJE nije očekivala: „Ne mogu da verujem…“, napisala je na Instagramu, a pratioci su bili ODUŠEVLJENI

Kada je 2014. godine „Bild“ objavio da su u vezi, svet je ovu vest dočekao sa nepoverenjem i sumnjom.

Naročito Nemačka. Nisu Nemci mogli da se pomire sa činjenicom da je Ana otela njihovog ljubimca Nemici Sari Brandner, s kojom je čuveni fudbaler ranije bio u vezi. A ne može se reći ni da je u Srbiji ova veza dočekana aplauzima. Međutim, vreme je potvrdilo da su jednostavno rođeni jedno za drugo.

Oči sveta bile su uprte u njihovo romantično venčanje u Veneciji 2016. godine. Naravno, izgledali su božanstveno, ali ni njegovo elegantno odelo, ni njene dve fenomenalne venčanice nisu bile bolji ukras od njihove – sreće. Osmesi su govorili samo jedno – volimo se i srećni smo. I svetu su bila zapušena usta.

Ana se ubrzo povukla iz tenisa, on je nastavio fudbalsku karijeru u Čikagu, dobili su sina Luku i nikada nisu bili srećniji, što govori i svaka njihova fotografija na Instagramu.

Poslednja, upravo objavljena na Aninom profilu, jedna je od najlepših. Proslavili su Ana i Bastijan dve godišnjice braka, a Ana je objavila kako ju je muž iznenadio.

Napisala je: „Divno iznenađenje povodom godišnjice od moje ljubavi! Ne mogu da verujem da su prošle pune dve godine. Radujem se svim godinama koje su pred nama…“

Široki osmesi su i dalje tu. Govore više od reči.

A tu je i još jedna fotografija (listajte strelicom na desno) – i oooogroman buket.

Komentari Aninih pratilaca su jasni. Svi im odreda čestitaju godišnjicu, veruju u njihovu ljubav, govore – „kakav par“!…

I mi im želimo još puno, puno zajedničkih godina i lepih trenutaka!

Izvor: Zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top