Devedesetih je izgledala OVAKO: Biila je NAJLEPŠA VODITELJKA u SRBIJI, pre DVE GODINE je nestala sa MALIH EKRANA. Prepoznajete li je?

Poznati

Devedesetih je izgledala OVAKO: Biila je NAJLEPŠA VODITELJKA u SRBIJI, pre DVE GODINE je nestala sa MALIH EKRANA. Prepoznajete li je?

Nedavno je na Instagram profilu voditeljke Biljane Obradović osvanula fotografija stara dvadesetak godina, na kojoj pozira sa prijateljicom i koleginicom. Poznatu plavušu je lako prepoznati, s obzirom da se gotovo nimalo nije promenila, ali znate li ko je pored nje?

Ako niste pogodili iz prve, reč je o Aleksandri Jeftanović, koja je godinama bila jedno od zaštitnih lica televizija Pink.

Karijeru je zajedno sa Biljanom počela u emisiji „City“, od koje su napravile svojevrsni brend, a nakon toga njena karijera je neprestano išla uzlaznom putanjom. Novijoj publici najpoznatiji je kao voditeljka rijaliti emisije „Farma“.

Ipak, 43-godišnja Aleksandru trenutno ne gledamo na malim ekranima – atraktivna crnka rešila da se posveti privatnom biznisu i majčinstvu.

Podsetimo, ova dama se 2016. udala za advokata Aleksandra Švraku, a par je i pre toga bio godinama zajedno. Imaju ćerkicu Anu i sina Aleksu, a upravo zbog ovih mališana Aleksandra je rešila da se odmori od voditeljskog posla.

Priznaćete da joj godine nisu naškodile, ona i dalje fenomenalno izgleda, prirodna je, markantna, i veoma zgodna, čak i posle dva porođaja!

Izvor: Zena blic

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top