NADA OBRIĆ OPLELA PO LUNI I ANABELI: Ona je prošla fazu zaljubljivanja u rijalitijima, mislila sam da će ćerku dobro usmeriti! (VIDEO)

Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe - govorila je pevačica.
Printscreen

Poznati

NADA OBRIĆ OPLELA PO LUNI I ANABELI: Ona je prošla fazu zaljubljivanja u rijalitijima, mislila sam da će ćerku dobro usmeriti! (VIDEO)

Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe – govorila je pevačica.

U emisiji „Zadruga, narod pita“ Nada Obrić komentarisala je Kristinu Kockar, za koju je rekla da smatra da je njen ulazak u Belu kuću bila borba za brak, kao i da joj nije jasno kako je Slobodan Radanović mogao da je prevari, samo dva dana nakon što joj je govorio da je voli.

Takođe, u nastavku je Obrićeva komentarisala i Lunu Đogani, zadrugarku sa kojom je Slobodan prevario svoju suprugu i bio mesecima u ljubavnoj romansi pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ikada na Balkanu „Zadruga“.

– Ja protiv Lune nemam ništa. To je dete Anabele, koja se bavim ovim poslom. Računala sam da je ona nju dobro usmerila. Prošla je i Anabela kroz fazu zaljubljivanja u rijalitijima, da zna da su te veze bezveze, da joj je to sve rekla… I ja sam negde čak javno rekla tamo Luni: „Imaš od mene glas“ – rekla je Nada i dodala:

– Međutim, gledajući kasnije šta radi i kako se ponaša, nisam mogla da razumem ni nju, a posebno nisam mogla da razumem njenu mamu, koja ju je bodrila u svemu tome, a znala je da ta veza ne može da opstane. Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe – govorila je pevačica.

Izvor: Novosti

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top