Koja je lepša? Severina vs. Rozga na sarajevskom crvenom tepihu

Instagram/Printscreen

Poznati

Koja je lepša? Severina vs. Rozga na sarajevskom crvenom tepihu

Ovih dana u toku je Sarajevo Film Festival. To je definitvno prilika da dame s ovih prostora obuku svoje najfinije krpice i prošetaju ih otmenim crvenim tepihom. Severina i Jelena Rozga su, očekivano, blistale, a mi se pitamo koja je bolje izgledala

Sarajevo Film Festival jedan je od najuglednijih filmskih događaja na Balkanu, a ovogodišnji je započeo u petak, 10. avgusta. Crveni tepih preplavile su osobe iz javnog života cele regije doterane do savršenstva. Među zvanicima su blistale, dakako, i “dve kraljice“ regionalne muzičke  scene.

Severina se pojavila na samom otvaranju u društvu svog supruga Igora Kojića. Pevačica je zablisatala u haljini brenda Proenza Schouler. Reč jeo zanimljivoj crnoj haljini na volane sa zanimljivim izrezima i belom mašnom na struku. Cena haljine inače iznosi vrtoglavih 3550 eura, ali moramo priznati da nam je ovo jedno od najzanimljivih i najelegantnijih Sevinih izdanja u poslednje vreme. Pevačica je modnu priču “zapečatila’ Jimmy Choo cipelama i zelenom Chloe torbicom. Chloe torbica, konkretno model Nile Minaudiere, već je omiljen mnogim celebrityima, a cena torbice je 1190 eura. Moramo uočiti da opuštene kovrdže polako, ali sigurno postaju Severinin zaštitni znak. Savršeno joj pristaju i ona to zna. Takođe, na njenom licu vredilo je pravilo “manje je više“. Poprilično neutralanih boja, ali blistav make up, nema sumnje, skinuo joj je koju godinu s lica. Pevačica je naprosto blistala, a po slikama sudeći, sve je to od ljubavi.

Jelena Rozga, pak, pojavila se trećeg dana festivala. Za razliku od Severine odlučila se za hrvatski dizajn. Pevačica se pojavila u maniru prave princeze te je svoju romantičnu kombinaciju začinila YSL crvenom torbicom. Jelena je svoju kosu izravnala te je maknula s lica. Time je ostavila prostora za elegantne, viseće naušnice. Kad je reč o make-upu, pevačica je u prvi plan stavila usne.

Rozga i Severina potvrdile su još jednom da su uistinu dve velike estradne kraljice. U ovom uspešnom dvoboju teško je doneti modni sud.

Izvor: Miss7

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top