Razveli su se nakon sedam godina braka, a fotografija ih je otkrila: Nataša Miljković i Srđan Timarov oduševili ovim potezom (FOTO)

Printscreen

Poznati

Razveli su se nakon sedam godina braka, a fotografija ih je otkrila: Nataša Miljković i Srđan Timarov oduševili ovim potezom (FOTO)

Popularna voditeljka i njen nekadašnji suprug otkrili su detalje svog odnosa.

Kada su popularna voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov odlučili da stave tačku na svoju ljubav, javnost je bila u šoku.

 

Nataša i Srđan su nastavili svoje živote, a sreća se bivšim supružnicima osmehnula još jedamput, te su oboje pronašli svoju ljubavnu sreću pored novih partnera.

Par se rastao sporazumno, bez velike medijske pompe. Međutim, dugo se spekulisalo o njihovom odnosu, sve dok poznata voditeljka nije rešila da progovori o tome.

„Mi imamo dete koje obožavamo i osećamo zahvalnost jedno prema drugom zato što ga imamo. Nemamo nijedan razlog da ne budemo prijatelji. I mnogo mi je važno da ostali razvedeni parovi to shvate, važno mi je zbog druge dece, jer ona su vrednija od povređenih sujeta i plazma televizora – rekla je lepa voditeljka jednom prilikom za magazin „Hello“.

Srđan Timarov je nedavno otkrio svoje stanovište, a fotografija na kojoj su nekadašnji supružnici zajedno, iznenadila je njegove fanove.

Zajedno!

A post shared by Srdjan Timarov (@srdjantimarov) on

Srđan je kratko i jasno prokomentarisao njihov susret rečima: „Zajedno“, pokazavši javnosti da zaista postoje parovi koji i nakon razvoda ostanu u dobrim i prijateljskim odnosima. Nema sumnje da od Nataše i Srđana i drugi mogu mnogo toga da nauče.

Izvor: Glossy

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top