Žena je objavila priču o „sjajnom mužu“, ali fotografije prikazuju istinu koju niko nije hteo videti

Facebook

Kuća i porodica

Žena je objavila priču o „sjajnom mužu“, ali fotografije prikazuju istinu koju niko nije hteo videti

Šminka može sakriti mnoge masnice. Dugi rukavi mogu sakriti crvenilo od rana.

Smešak preko celog lica kada god ste u javnost može sakriti bol koju sa sobom nosite svake minute, celog dana. Fotografije objavljene na društvenim medijima mogu pričati priču o idealnom životu.

Foto: Facebook

Ali stvarnost je mnogo drukčija. Istina je daleko od ljudskog verovanja, od fasade koju ste stvorili.

Govorite sebi da vredi ostati jer bi alternativa bila prebolna za decu, ili da će on krenuti za vama ako ga napustite. Pa i dalje patite, dan za danom.

Foto: Facebook

Kada je 25-godišnja Julie Starr pročitala emocionalnu poruku na Facebooku koju je napisala Rachel Wilson, pogodilo ju je u živac. Rachel je saznala o ocu i mužu iz Colorada koji je navodno ugasio život svojim dvema kćerima i svojoj trudnoj ženi.

Sve što je pročitala ukazivalo je da niko nije znao kakvo se čudovište u njemu nalazi. Njene objave s društvenih medija ukazivale su da je sve dobro i bajno.

„…njihova poodica i prijatelji ‘nisu imali pojma’ da je bilo problema. On je ‘sjajan tip… sjajan muž i otac; kako bi on mogao tako nešto napraviti!?’“

Rachel je znala odgovor. Rachel ga je proživljavala godinama.

„Zato što je to napravio kada niko nije obraćao pažnju.“

Julie je u Rachelinu priču dodala vlastita, slična iskustva. Naposletku joj je bilo dosta ponižavanja i udaraca koje je redovno dobijala.

„Kada sam otišla svi su bili iznenađeni. Pitali su zašto ne ostanem. ‘Ne možeš samo odustati od braka’.“

Foto: Facebook

Zašto je onda otišla? Zato što je život nje i njene kćeri bio ugrožen.

Na Rachel i na Julie su pljuvali, davali im pljuske. Zvali su ih pogrdnim imenima. Govorili su im „Sretno s odlaskom. Niko te ne bi ikada primio… pogledaj se.“

„TO NIJE LJUBAV.“

Julie su gurnuli i pala je na stolić za kafu. Kada je posegla za telefonom da pozove pomoć, njena je bolja polovina uzela sve telefone u kući i sakrila ih da ne bi zvala policiju.

Foto: Facebook

Rachel je gledala svoga muža kako šakom radi rupe u zidu, u vratima spavaće sobe, u kupatilu, i kako namerno s vratima udara o njenu ruku. Bilo ju je previše sramota da doktorima kaže šta se zapravo dogodilo.

Zaključali su ih napolju usred zime, sa običnom letnjom majicom na sebi. Bežale su u svoju spavaću sobu i zaključavale vrata, pune straha da će on provaliti i povrediti ih.

„On te ne voli. Ako si ikada plakala dok ne zaspeš. Ako si se ikada molila Bogu da promeni njegovo srce. Ako si se ikada molila da skupiš snage i napustiš sve. Napusti takav život. Odmah sada. Napusti ga pre nego ti završiš u vestima. Napusti pre nego porodica počne ispitivati šta, kako, zašto se to dogodilo. Jer ‘oni nisu znali’. On je jak… ali ti si jača.“

Foto: Facebook

Obe žene celim srcem veruju da postoje dobri muškarci, oni koji neće podignuti svoj glas, kamoli ruku.

To su muškarci koje treba tražiti. To su muškarci koji će vas voleti radi vas samih.

IZVOR: Sharetap.it/novizivot

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top