ONA JE SESTRA POZNATE PEVAČICE I DANAS JE PRAVA BOMBA: Slikala se GOLA, nestala sa srpske scene, a uskoro će dobiti 2. dete! (FOTO)

Instagram

Poznati

ONA JE SESTRA POZNATE PEVAČICE I DANAS JE PRAVA BOMBA: Slikala se GOLA, nestala sa srpske scene, a uskoro će dobiti 2. dete! (FOTO)

Tamara Todevska je rođena sestra pevačice Tijane Dapčević koja je nastupala na poznatom festivalu 2011. godine gde ju je srpska publika prvi put videla. Ona sada vodi porodični život, a fotografije na društvenim mrežama svedoče o tome koliko se promenila.

Tamarino prvo pojavljivanje u javnosti bilo je 1997. kada je sa starijom sestrom Tijanom snimila duet, a proslavila hitom „1003“.

Tamara je snimila preko 20 singlova i samo dva studijska albuma, a bila je i učesnica rijalitija „Dvor“. Pevačica se poslednjih godina ne pojavljuje u srpskim medijima, živi u Makedoniji, i dalje se bavi muzikom, ali je karijeru sada stavila u drugi plan i posvetila se porodici.

Pre tri godine sve je iznenadila vest kada je Tamara saopštila da se udaje za bivšeg makedonskog košarkaša Aleksandra Dimitrovskog, posle kratke veze.

Danas je u srećnom braku, ima ćerkicu Hanu (2), a uskoro će roditi i još jedno dete, s obzirom da je u 7. mesecu trudnoće.

Ona se jednom prilikom za potrebe kalendara slikala gola, što je u javnosti izazvalo veliku pometnju.

Izvor: Kurir

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top