„ZVEZDA GRANDA“ U OČAJU: RASKINULA SA DEČKOM NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE SLAO PERVERZNE PORUKE JEDNOJ OD NAJVEĆIH RIJALITI ZVEZDA!

Instagram

Poznati

„ZVEZDA GRANDA“ U OČAJU: RASKINULA SA DEČKOM NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE SLAO PERVERZNE PORUKE JEDNOJ OD NAJVEĆIH RIJALITI ZVEZDA!

Pevačica Aleksandra Bursać poslednjih dana nalazi se u paklu, jer je njen dečko Zoran Uglješić, sa kojim je dve godine u vezi, poslednjih meseci slao vulgarne poruke i zvao na divlji seks Anđelu Vešticu.

Naime, Zoran je Anđelu kontaktirao putem Instagrama i odgovorio na njen InstaStori, a prvo ju je pitao gde je kupila šolju koju je objavila.

Anđela je ušla na njegov profil, svidelo joj se kako izgleda i ubrzo su počeli da se dopisuju.

Aleksandra i Zoran
ALEKSANDRA I ZORAN • INSTAGRAM / SCREENSHOT

Međutim, kako prenosi „Srpski telegraf“, ona nije znala da Zoran ima devojku, te da je u vezi sa Aleksandrom Bursać.

Ubrzo je postao navalentan, a potom je počeo da joj šalje vulgarne poruke. Šta joj je sve pisao, pogledajte u galeriji.

Pitao ju je da li želi sa njim da ima divlji seks, te joj je slao poruke u kojima je objašnjavao koliko će im trajati taj maratonski seks.

Anđela mu je sve vreme odgovarala, a on je nastavljao.

Anđela Veštica
ANĐELA VEŠTICA • YOUTUBE / SCREENSHOT

Međutim, u jednom momentu je starleta videla da je Aleksandra njegova devojka i tada ga je blokirala na društvenim mrežama.

– Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma niti da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktiao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga – rekla je ona.

S druge strane, Aleksandra je vidno potresena zbog cele situacije.

– Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: „Dečko ti je dno dna“. Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli – rekla je kroz suze ova pevačica.

S druge strane, Aleksandra je vidno potresena zbog cele situacije.

– Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: „Dečko ti je dno dna“. Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli – rekla je kroz suze ova pevačica, a kasnije i potvrdila putem Instagrama da je njenoj vezi došao kraj.

Aleksandrina objava na Instagramu
ALEKSANDRINA OBJAVA NA INSTAGRAMU • INSTAGRAM

Izvor: Puls

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top