PROŠLA JE KROZ PAKAO ZBOG ĆERKINE OPERACIJE Krivila je sebe za sve, nestala sa scene a evo kako naša pevačica danas izgleda i čime se bavi!

youtube.com / printscreen

Poznati

PROŠLA JE KROZ PAKAO ZBOG ĆERKINE OPERACIJE Krivila je sebe za sve, nestala sa scene a evo kako naša pevačica danas izgleda i čime se bavi!

Nije se mnogo promenila

Pevačica Mari Mari pojavila se dvehiljaditih na javnoj sceni, ređala je hitove i bila jedna od omiljenih dama estrade. Međutim vrlo brzo se povukla, ali retko ko zna šta je pravi razglog i čime se ona danas bavi.

Marija Marić, poznata pod umetničkim imenom Mari Mari, poslednji album „Uporno si tu“ izdala je 2008. godine. Nakon toga se posvetila privatnom životu – 2009. godine udala se za muzičkog producenta Uroša Markovića, sa kojim je godinu dana kasnije dobila prvu ćerku Unu. Godine 2013. proširili su porodicu i dobili još jednu ćerku, kojoj su dali ime Lena.

Iako se povukla sa javne scene, Mari Mari i dalje se bavi muzikom. Ona se posvetila radu sa decom, te organizuje brojne muzičke radionice i festivale, a pored toga što komponuje za najmlađe to čini i za svoje kolege.

Mari Mari

Mari Mari, Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je 2011. godine proživela težak period kada je njena starija ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala na operaciju. Naime, tokom porodične posete prijateljima tada devetomesečna beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je morala da bude operisana. Mari Mari priznala je da dugo nije mogla da se oslobodi krivice zbog ovog događaja, a šta je rekla o tome, kao i još njenih fotografija, pogledajte u galeriji.

„Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim“, izjavila je Mari Mari svojevremeno.

Evo kako Mari Mari danas izgleda:

Izvor: Alo

loading...
Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top