PROŠLE GODINE SE KARLEUŠA POPELA NA POPOVIĆEVA RAMENA, A SAD OTIŠLI KORAK DALJE!

youtube.com / printscreen

Poznati

PROŠLE GODINE SE KARLEUŠA POPELA NA POPOVIĆEVA RAMENA, A SAD OTIŠLI KORAK DALJE!

Protekla sezona „Zvezda Granda“ ostaće, između ostalog, upamćena i po tome što se u jednoj od emisija Jelena Karleuša popela na ramena Saše Popovića.

Podsetimo, do toga je došlo nakon što je pevačica u šali prozivala direktora „Grand“ produkcije zbog toga što ga je svojevremeno Lepa Brena „jahala“.

Jelena Karleuša i Saša Popović
JELENA KARLEUŠA I SAŠA POPOVIĆ • YOUTUBE

– Jelena sad mi je bila teža… Prvo, Brena je imala tehniku. Mi smo to izvežbali. Kad smo mi to radili ja sam Brenu sa dve harmonike dizao, jedna napred, jedna nazad i Brena na ramenima, ali smo imali tehniku kako. Jelena se oklembesila, sela sa gu*icom na mene, ja kažem: „Daj malo se odgurni“. Ništa ona, tako ostala, jedva sam je digao. Ali super, šalim se, Jeca je prva liga – kroz smeh je rekao tada Popović za Telegraf.

Po svemu sudeći, ni trenutno aktuelna sezona spomenutog takmičenja neće ostati uskraćena za ovakve scene, pa će tako u narednoj emisiji biti emitovan snimak u kom Karleuša po studiju nosi Sašu, a kako je to izgledalo možete pogledati u galeriji ispod teksta.

Jelena Karleuša i Saša Popović 2Jelena Karleuša i Saša Popović 3Jelena Karleuša i Saša Popović 4Jelena Karleuša i Saša Popović 5

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top