ANA IVANOVIĆ IZ DANA U DAN ŠOKIRA Fanovi zabrinuti za njeno zdravlje, a posebno ih je iznenadila nova fotografija

Instagram

Poznati

ANA IVANOVIĆ IZ DANA U DAN ŠOKIRA Fanovi zabrinuti za njeno zdravlje, a posebno ih je iznenadila nova fotografija

Ana Ivanović uživa u jesenjim bojama, a time se pohvalila i na društvenim mrežama. Ali, fanovi nisu primetili samo to. Oni su odmah počeli da komentarišu kako je bivša teniserka još mršavija zbog čega su počeli i da se brinu, a bili su i veoma iznenađeni kako izgleda na najnovijoj fotografiji.

View this post on Instagram

How beautiful are the colors of fall ???!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Kao što je poznato, Ana se nedavno porodila i na svet donela jednog dečaka, ali, kako to obično biva, žene još neko vreme posle porođaja ostanu gojazne, ipak kod nje to nije slučaj. Ona je otišla u potpuno drugu krajnost i sada je mršavija nego ikada. Objavila je novu fotografiju i izazvala ponovo lavinu kometara na račun svoje figure.

I ovoga puta svi su zabrinuti za njeno zdravlje, a jedan od komentara koji su joj uputili je:

– Sine jedeš li ti išta, joj što si tako smršala, hoćeš da ti pošaljem pitu i pršute? – upitao je Anu jedan od fanova.

– Lepo ali ide ka manekenski previše mršavom… Lepše ti stoji ona zdravo sportska linija. Bulimija je za one koji se nikada nisu bavili sportom, a ti si ipak velika šampionka da bi otišla u drugu krajnost zbog manekenske linije – glasio je sledeći komentar.

Svaku njenu promenu odmah primete verni fanovi, pa tako vode računa i o tome da li je obula čarape ili nije, sa čim je i Ana počela da se šali. Neke fotografije potpisuje upravo sa tim, ali svoju trenutnu liniju još uvek ne komentariše.

– Jedan sasvim običan utorak. Ovaj put nisam zaboravila da obujem čarape – napisala je Ana.

Još fotografija za koje je dobila kritike od fanova za svoju premršavu figuru pogledajte u nastavku u galeriji, a tu možete uporediti i kakva je Ana bila nekada, a kakva je sad.

 Izvor: Blic

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top