DIRLJIVA SCENA iz salona obišla je region: DEKA je FRIZERKI rekao rečenicu koja je dokaz da PRAVI KAVALJERI i muškarci koji VOLE SVOJE ŽENE i dalje postoje!

Facebook

Zabava

DIRLJIVA SCENA iz salona obišla je region: DEKA je FRIZERKI rekao rečenicu koja je dokaz da PRAVI KAVALJERI i muškarci koji VOLE SVOJE ŽENE i dalje postoje!

Blogerka Ana Tomić podelila je početkom septembra dirljivu situaciju koju je zatekla u jednom frizerskom salonu u Hrvatskoj, a koja svedoči o snazi i trajanju prave ljubavi, koja prevazilazi razlike i koja pobeđuje vreme.

Naime, bračni par u godinama zajedno je došao na friziranje, a tom prilikom je okupljenje oduševio bliskošću i skladnim odnosom punim ljubavi, uprkos što je iza njih višedecenijski staž. Ovi supružnici nisu dozvolili da se njihov odnos pretvori u naviku i kolotečinu, već su zadržali iste one sitne znakove pažnje i slatke izjave na kojima su svoju ljubav i sagradili.

Kako je sve u praksi izgledalo, ispričala je mlada Hrvatica koja je bila na licu mesta, a njen status postao je viralan, na hiljade njih ga je lajkovalo, a „pokupio“ je i pedesetak komentara.

„Imam neku neobičnu naviku da pramenove sebi poklonim baš u septembur. Valjda jedino tada, nakon 9 meseci rada ove godine i hrvatskih mizerija, i uspem da izdvojim za to. I tako sedim s folijom na glavi, a ulazi jedan par. Deka i baka. Baka seda na feniranje, a deka joj govori: „Draga, ti mi se sredi kako god hoćeš, a ja idem samo nešto da obavim.“

Vraća se kroz pola sata, baka je već skoro gotova, a on stane i pita je. „Ljubavi, jesi zadovoljna frizurom?“ Ona na to odgovara da je i više nego zadovoljna, a onda pita nešto i frizerku: „Dobro, daj mi reci, jel’ smem večeras da je rasčerupam?“ Nisam se na to mogla suzdržati i počesmo svo četvoro da se smejemo kao da smo čuli vic dana. Frizerka mu odgovori: „Danas nikako, možeš nakon nedelju dana kada frizura već popusti.“

A onda seda i deka na šišanje.

„Kako ćemo?“, pita frizerka, a on joj odgovara: „Kako moja draga bude htela, moraš nju da pitaš.“

Nisam mogla da ih ne slikam, Slovenka i Bosanac.

Kakva ljubav.

Za kraj kaže on frizerki (koja je inače jako zgodna i lepa plavuša): „Samo da znaš, kad bi me i ti htela, ja bih opet samo nju odabrao. Predivna je.“

Pa dobro, zar ovo stvarno postoji? Ljubav koja je prešla preko godina, izgleda, nacionalizma i svih ostalih stereotipa? Zar nisu uzor svima nama? Ako je išta ljubav, onda je to ovo dvoje“, napisala je mlada Ana.

 Izvor: Žena blic

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top