Lažu i mažu kako stignu: Ovim horoskopskim znacima nikada ne verujte na reč!

pixabay.com

Lifestyle

Lažu i mažu kako stignu: Ovim horoskopskim znacima nikada ne verujte na reč!

Ovi znakovi Zodijaka vole da skrivaju istinu i kao da uživaju u svojim lažima

Laž niko ne podnosi, ali postoje ljudi koji se služe lažima iz raznih razloga prikrivaju istinu.

Evo kako lažu horoskopski znaci:

Lav

Voli da bude u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim oseti da može da izgubi publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje da izmišlja raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Kada čujete glasnu osobu koja u baru prepričava kako je vozila jugo brzinom od 280 km/h kroz kanjon Morače dok su ga seksualno opsluživale tri silikonske plavuše, znajte da to Lav baroniše.
Blizanci
Slagaće, a neće trepnuti. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da se pohvataju šta su kome rekli, pa se često upetljaju u sopstvenu mrežu laži i izlanu se.

Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplaviće vas talasom opravdanja. Naravno, lažnih. Takođe, oni su pogrešna osoba za poveravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu. To nije zato što su zlonamerni, nego su toliko pričljivi da se nenamerno izlete.

Ribe

Retko kada lažu direktno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prećutkivanje ključnih detalja i nečim što oni smatraju belim lažima, iako su ustvari crne k’o noć. One žive u svom izmišljenom svetu fantazija, tako da im nije nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera. Tako dobro umeju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine.

Zamislite zrno peska i oko njega Jadransko more – toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu. Pričaju sa toliko detalja da često i same poveruju u istinitost svoje šarene laže. Tako da tehnički i ne lažu…

Izvor: Srbija Danas

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top