Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

Instagram/Printscreen

Poznati

Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

U javnosti ga nije bilo od jula, kada je održano krštenje, a sada je, nakon puna četiri meseca, objavljena prva fotografija koja je oduševila sve obožavatelje britanske kraljevske porodice

Nakon četiri meseca iščekivanja javnost je napokon došla na svoje – objavljena je nova fotografija šestomesečnog princa Luisa, kog nismo videli od njegovog krštenja u julu.

Na fotografiji malenog Luisa drži njegova majka, Kejt Midlton, dok ga za ručicu drži njegov deda, princ Čarls. Ova dirljiva fotografija snimljena je za potrebe dokumentarnog filma „Princ, sin i naslednik: Čarls u 70-im“, koji će povodom 70. rođendana princa Čarlsa emitovati BBC.

Ono što su stručnjaci za kraljevsku porodicu odmah primetili je neodoljiva sličnost malenog Luisa sa starijim bratom Džordžom. Iako mu se ne vidi u potpunosti lice, već je snimljen iz poluprofila, po svemu zaista nalikuje na malenog Džordža.

S malenim Luisom princ Čarls je posebno oduševljen, a kakav je kao deda, najbolje ga je opisala njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola:

„Kada je s njima, spusti se na kolena i puzi uokolo i tako satima, proizvodeći smešne zvukove i smejući se. Unuci ga obožavaju, apsolutno ga obožavaju. Čita im često „Hari Potera“, i za svaki lik koristi drugi glas, što se deci posebno sviđa.“

Izvor: tportal.hr

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top